Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Koç kadını macerayı, erkeği ise zoru sever

Burçların aşka bakışı değişiyor. Peki bu, ilişkileri nasıl etkileyecek? 12 gün sürecek yazı dizimizde burçların aşk analizlerini yapacak ve burcuna göre karşı cinsi etkileme yollarını anlatacağım. Koç burcuyla başlıyoruz...

KOÇ BURCU KADINI
Kendini mükemmel gören, enerjik, cesur, kıskanç ve cana yakındır. Çevresindeki insanlara yardım etmekten hoşlanır. Yaşı ne olursa olsun dinamikliğinden hiçbir şey kaybetmez. Dürüst, bağımsız ve cesurdur.
İyi bir arkadaş ve eş olur. Maceracı Koç kadınına baskı kurmaya çalışılmamalı. Baskı görmek onu uzaklaştırır. Koç kadını hırslıdır ve yükselmeyi kafasına koymuştur. Çalışmak; yükselmelerini, bol paraya kavuşmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlar. Koç burcu kadınını etkilemek istiyorsanız, yemek organizasyonları yapmalısınız. Koç kadınını hareketli ya da kalabalık, güzel manzaralı, hoş görünümlü mekanlara davet edebilirsiniz. Bir de özel hayatına saygı duyun.

KOÇ BURCU ERKEĞİ
Her zaman güçlü bir karakter sergiler, bazen onu anlamak çok zordur. Hayata karşı savaşçı ve mücadeleci ruhu, bir gün aşkta da anlaşılmanıza yardımcı olur. Her şeyden önce kendi düşüncelerinin, fikir ve özelliklerinin doğru olduğuna inanır. Koç burcu erkeği, kendini çok üstün gördüğü için kadının da öyle olmasını ister. Mücadele ederek ve emek sarf ederek, hoşlandığı kişiye ulaşır. Baskıya gelemez. Önüne sınırlar konmasından hoşlanmaz. Yaşamı boyunca her türlü zorlukla baş edip tutkusu ile baş edemeyen ender burçlardan biridir. Koç burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız; kendine düşkündür, bu yüzden ilgiden hoşlanır. Enerjinizi güçlü tutmalısınız. Duygularından çok mantığı ile hareket eder, bu yüzden ondan romantik sevgi gösterileri beklememelisiniz.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Jüpiter kontağı, 1935-1949 yılları arasında kurulan yapıların geçirecekleri sınavları işaret ediyor. Bugün burç değiştiren iletişim gezegeni seyrine Aslan burcunda devam ederken, günün bir diğer güzel haberi Jüpiter'den gelecek. Jüpiter, bugün düz seyrine giriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA