Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evliliklerde inişli çıkışlı günler yaşanabilir

Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirip serüvenine Akrep burcunda devam edecek. Venüs kendisini ifade edemediği bir burçta hareket ederken ilişkilerin de kalitesini belirler.
Nasıl birisiyiz, nasıl birisiyle beraberiz, mutluluğu nerelerde arıyoruz, hayatı istediğimiz gibi mi yaşıyoruz? Tüm bu sorularla yüreğimizi kaplayacak Venüs'ün su burcundaki seyri.
'Venüs, Akrep burcunda neden rahat edemiyor?' derseniz... Akrep burcu mücadele gezegeni Mars tarafından yönetilir. Venüs ise aşkı, güzelliği, sevgiyi temsil eder. Bu iki gezegenin bir araya gelmesi ise aşkta huzursuzluğu beraberinde getirir.
Venüs'ü Akrep burcunda olan kişinin olumlu özellikleri:
Güçlü duygular, hedefler koyma, düş yeteneği, geçmiş konuları geride bırakma, ilişkiye odaklanma , kararlılık, tutku, sahiplenici tavırlar… Venüs'ü Akrep burcunda olan kişinin olumsuz özellikleri: Kıskançlık, inatçılık, alınganlık, güvenmeme, kuşkuculuk, yüzleştirme isteği, takip etme… 1 Kasım'a kadar Akrep burcunun olumsuz özelliklerini ortaya çıkaracak olan Venüs, herkesi gardını almaya davet ediyor. Bu zamana kadar sorun olarak görmediğimiz, kendi içimizde çözmeye çalıştığımız sorunları dile getirmekten çekinmezken tavrımız da sert olacak. Evlilikler adına inişli çıkışlı günler yaşanabilir.
Kabullenmemek
Sorunların olması gerekenden fazla üzerine gitmek
Gereksiz kıskançlıklar
Sevilmediğini düşünmek
Birlikte olduğun kişinin duygularından emin olmamak
Saplantılı aşklar
Kendi isteklerini ön planda tutma
İlişkiye dair umudunu kaybetme
Yasak aşklar
Hızlı başlayıp hızlı biten ilişkiler
Aşırı bağımlılık
Kusur aramak gibi konular adeta moda olacak.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş'ten sonra gökyüzünün en parlak gezegeni Venüs, Akrep burcuna geçiyor. Uluslararası para piyasalarında derin dalgalanmalar yaşanırken, borsa spekülasyonlarını duyabiliriz. Dijital para bugünden sonra çok daha sık gündeme gelmeye başlarken, lisans almaya çalışan kurumlara yeni yaptırımlar gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA