Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kraliyet kadınlarını neler bekliyor?

2020 yılında gezegenler toprak burcu takım yıldızlarında hareket etmeye var gücüyle devam edecek. 2020 yılında dünyada savaş ve salgın davulları çalarken, denizlerde bile sıcak gelişmeler yaşanmaya yüz tutmuşken, kadınlar dünyasında neler olacak dersiniz? 2020 yılında kadınlar yavaş yavaş sahneye çıkarken en çok konuşulacak kadınların listesini yaptım size.

KATE MIDDLETON
Doğum günü: 9 Ocak 1982
Doğum Yeri: İngiltere
Güneş burcu: Oğlak
Ay burcu: Terazi
Her ne kadar dünyanın yarısının sempatisini kazanmış olsa da dünyanın diğer bir yarısının ise soğuk bulduğu biri Middleton. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını hatta eşinin yükünü hafiflettiğini kendi ağzından duyacağız. Haritasında Teraziler olan prensesin Kraliyet monarşisinin karşısında duramadığını, boyun eğdiğini gözlemlesek de aslında sistemin insanı olmak için dünyaya gelmediğini ancak dayatmalarla yönlendirildiğini gösterecek. Sarayındaki kuralları yumuşatacak. Çünkü Elizabeth'ten sonra sözü geçen prenses o olacak. 2023 yılına kadar Middleton, kendinden söz ettirirken, eltisiyle sorunu olmadığını da basına sunacak.

MEGHAN MARKLE
Doğum günü: 4 Ağustos 1981
Doğum Saati: 4:46
Doğum yeri: Kaliforniya
Güneş burcu: Aslan
Ay burcu: Terazi
Yükselen burç: Yengeç
Meghan Markle, Hollywood'un yeni yüzü olma yolunda ilerleyecek. Sorunun aslında kocası olduğunu dev ekranlarda seyrederken; 2023 yılına kadar prensin doğduğu saraya dönüşüne tanıklık edebiliriz. Ancak bundan önce Ay burcu Terazi olan prensesin ABD'ye taşınması çok konuşulacak. Devamı yarın.

ASTRO GÜNDEM

Merkür-Plüton uyumsuzluğu paranın da üstesinden gelemeyeceği dertler var dedirtecek. Eğer kıyamet kopacaksa nerde olacağından çok nasıl olacağını yazanların sayısı artabilir. Kazakistan-Rusya ilişkileri gündeme otururken, Rusya'nın Akdeniz'deki üslerinin sayısı artabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA