Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mutlu olmanın yolları

Ardına bile bakmadan ilerleyen çağın hızına yetişemediğimiz gibi, hayat kimi zaman üstümüze üstümüze geliverir. Her ne kadar ailemizden, arkadaşlarımızdan, yakınlarımızdan destek görsek de kişisel mutluluğun yeri ayrıdır. Motive olmazsak ne zamanı dolu dolu yaşar, ne de hayallerimizi gerçekleştirebilecek cesareti bulabiliriz kendimizde. Peki, mutlu olmak için neler yapabiliriz? İşte birkaç başlıkla cevapları…
Umut etmekten, kendimize inanmaktan vazgeçmeyelim. Güzel günlerin çoğalacağı inancını kalbimizin derinliklerinde taşıdığımızda, yarınımız daha da umutla dolacaktır. Mutluluk için kendimize, dolayısıyla yapacaklarımıza, hayallerimize de inanmış olacağız.
Böylece hayatın bize sunduklarını fark etme olasılığımız da artacaktır.
Hedeflerimiz ve hayallerimiz, yaşamı daha da anlamlı kılar.
Ancak bazen hayallerimize ulaşamamak büyük hayal kırıklıkları yaratır.
Tam da bu noktada pes etmememiz gerektiğini bilmeliyiz.
Kendimize daha gerçekçi hedefler koyarak yola devam etmeliyiz.
Gündelik hayatımızda kendimizi unutuyoruz. Oysa zaman zaman kendimizi ödüllendirmeyi ve şımartmayı bilmeliyiz. Başarılarımız için adım atma cesareti gösterdiğimizde, gerektiğinde yeniden başladığımızda kendimizi ödüllendirmeliyiz.
Bazen güçlü, kararlı insanlar bile bunalır. Onca mücadelenin, koşturmanın içinde mola vermeyi unutmamalıyız. Kendimize yüklendiğimizde motivasyon kaybı yaşayabiliriz. Bu da mutsuzluk getirir.
O yüzden nefes alın, dinlenin.
Hedeflerimize, hayallerimize ulaşamadığımızda kendimizi başarısızlıkla suçlayıp pes etmemeliyiz.
Attığımız her adımı bir tecrübe olarak görmeliyiz.
Gerektiğinde farklı yollar deneyebilmeliyiz.
Elbette ki hayat her birimiz için ayrı zorluklar taşıyor. Belki bazı engellerin ve zorlukların üstesinden gelemeyiz ancak gereksiz olumsuzluklara dur diyebiliriz. Örneğin sürekli şikayet eden, hayallerimize destek yerine köstek olan insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz.

ASTRO
GÜNDEM
ABD seçimleri ısınırken, ortaya şaşırtıcı adaylar çıkabilir. Geçen hafta gökyüzündeki iyileştirilen Jüpiter- Neptün ilişkisi birçok ülkede erken seçim davullarının sesini duymamızı sağlarken, bugün gerçekleşen Ay-Jüpiter 90'lığı ise sendikaları, işçi haklarını gündeme taşıyabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA