Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mart ayı dert ayı mı olacak?

Satürn, Mart ayında Kova burcuna taşınacak. Bu ay iddialı bir gökyüzüyle karşı karşıyayız. Yapılacaklarımızın listesini hazırlayarak, hedeflerimizi bütün olarak görmemiz ve hangi noktadan başlayacağımızı kestirmemiz gerekiyor. Tabii diğer yandan bu durum, önümüzdeki engelleri fark etmemiz için de kendimize bir zemin oluşturmamıza olanak sağlayacak. Bizim için nelerin önemli olup olmadığını tartacağız. Mart ayı, bir anlamda 'keşif' değerinde olacak. Unuttuğumuz, göz ardı ettiğimiz, içimizde ukde kalan, bildiğimizi, emin olduğumuzu sandığımız hemen her konuda aslında hiç de öyle düşünmediğimizi, hissetmediğimizi kavrayabiliriz. Beklentilerimizi keşfederken, düşüncelerimiz yön değiştirmeye başlayacak ve deyim yerindeyse kendimize dair her noktayı yeniden tanımlamaya başlayacağız. Mart ayında kendimizi sık sık "Zaman su gibi akıp geçiyor, ne çabuk geçti, hiçbir şey anlamadım" derken bulabiliriz. Aslında sorumluluklarımızın arttığı, çalışma tempomuzun yoğun olduğu günlerde bir şeyleri yetiştirme odaklı olacağız. Verdiğimiz emeklerin ve çabanın karşılığını görmek için atılımlarda bulunabiliriz. Tüm bunlarla birlikte yer gök 'Hiçbir ah, hiçbir haksızlık yerde kalmaz' dercesine kırıldığımız, incitildiğimiz konulara dair haberleri de beraberinde getirebilir. Bahar mevsimi içimizi ısıtırken, sosyal ilişkilerimizi güçlendirmeye ve daha aktif, hareketli bir yaşam belirlemeye çalışacağız. Değişimin kaçınılmaz olduğunu bilenler, hayatını prensiplerinden ve doğrularından taviz vermeden zamana uyarlayanlar güçlerine güç katabilirler. Bir taraftan da şaşıracağımız haberler ve gelişmelerle karşılaşabiliriz. İlişkilerimizi yeniden gözden geçirecek, duygularımızı darmadağın eden her ne varsa 'dur' diyeceğiz. Karar almak, aldığımız kararların arkasında durmak düşündürebilir, vazgeçtirebilir ancak zorlayıcı durumlar karşısında alacağımız kararlar uzun vadede 'iyikilere' dönüşebilir. Sakın aklınızdakinden vazgeçmeyin. Satürn'ün burç değiştireceği 2020 yılının ikinci büyük ayında yolunuzu açın.

ASTRO
GÜNDEM
2020, şifreleri çözmeye devam ediyor! Sınırlarımız dünya ekranlarında seyredilecek. Güneş-Satürn kontağı sayesinde Avrupa Birliğine, 'Baht olmayınca başta, ne kuruda biter ne de yaşta' diyeceğiz. 1949 yılında kurulan NATO'da dengeler değişiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA