Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bağışlayın yargılamayın

Detaycı, emekçi, titiz Başak burcundaki dolunay hepimizi pimpirikli yapmayı hedefliyor, hazır mısınız? Hayatlarımızda neleri abarttığımızı görmemizi sağlayacak. Başak burcunun merhametini hissedeceğiz. Sevdiğimiz her şeye özen göstermek isteyeceğiz. Bu süreç, 2020 yılının bulanık gibi görünen bulutlarının dağılabileceğini hissettirecek! Dolunay meydana gelirken; Merkür, Kova burcunda yavaşlamaya başlayacak. Böyle bir döngüde dolunayın meydana gelmesi, dünyada Türkiye'nin, özellikle Akdeniz bölgesinin konuşulacağının habercisi. Türkiye'nin Natal haritasında ay düğümleri ile ilişki kurarken, güneş ve ay, aynı zamanda Uranüs'le de iletişim kuracak. Dış politikada büyük günlerden geçtiğimizi 7'den 70'e hepimize hissettirecek. Dolunay, bugün Başak burcunda, Türkiye saatiyle 19:48'de başlayacak. Bağışlayan, yargılamayan, dinleyen, görünenin diğer yanını değerlendiren Başak dolunayı, bol niyazlı günleri temsil edecek. Dualarımıza sevdiklerimizi daha çok dahil edeceğiz. Ülkemiz adına da her şeyin yolunda gitmesine kafa yoracağız. Değişim ve dönüşümü temsil eden bu döngü; havayolu şirketleri, limanlar ve kurumsal işletmelerin birçok ülkede konuşulacağını ifade ediyor. Dolunayın karşısında 18 derecede duran Neptün, aslında 2020 yılının bitmeyen olaylarını işaret ediyor. Dolunay'ın Başak hali, İran-Süleymani suikastı-ABD çekişmesine bir yenisinin daha eklenebileceğini vurguluyor. Dünyayı saran, sınırlarımıza kadar gelen en önemli dertlerden olan virüsün, biyolojik silah olup olmadığı netlik kazanmaya başlayacak. Çin'de büyük bir yıkıma sebep olan koronavirüsün hava yoluyla mı yoksa su yoluyla mı bulaştığını da öğreneceğiz. Teknoloji firmaları, dünya devleri el değiştirirken, başka sıkıntılarla uğraşacaklar. Dijital yasalar, vergi gibi yeni yaptırımlar Başak dolunayı ile birlikte harekete geçerken; dijital dünyada yaşananlar, tarihe not düşülecek. Borsa, değerinin zedeleneceği, sırat köprüsü tadında günlerden geçebilir.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Uranüs iletişimiyle; devran bugünden sonra baş döndürmeye başlarken, kimler kimlerin sırtındaymış diyeceğiz. Bu yılın başında yaşanan suikastların perde arkasındaki isimler ve hesaplar konuşulurken, birçok belediye başkanını ilgilendiren günler başlıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA