Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür yeniden kova burcunda

2020 yılı, daha en başından şifreleri çok sert bir şekilde çözeceğinin sinyallerini vermeye başlamıştı. Dünyanın eş zamanlı olarak bu denli kaynaması belki de bizim yaşadığımız yüzyıla düştü diyebiliriz. 12 Aralık-12 Ocak tarih aralığında can bulan virüsün ülkemizin sınırlarını geçip geçmediği, Merkür'ün düze seyrinde yani bugünlerde netlik kazanacak. Ayrıca 23 Şubat'ta dünyaya açılan koronavirüsün başladığı ülkeden tekrar mutasyona uğrayarak dünyayı kasıp kavurmaya devam edecek mi göreceğiz. İster virüse önlem alma temizliği, istersek bahar temizliği diyelim Merkür'ün Kova burcundaki seyri sayesinde daha pratik ve çözüm odaklı olacağız. Bu süreçte kendi kabuğuna çekilenler, değişime sırt çevirenler aklı yöneten Merkür'ün olumlu etkilerine de kapılarını kapatabilirler. Olaylara daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşıp öngörülü adımlar atmanın olumlu sonuçları da beraberinde getirdiğini hızlı bir şekilde fark edenlerin sayısı ise bir hayli fazla olacak. Kariyer hayatımızdan sosyal ilişkilerimize kadar yaşadığımız anlaşmazlıkların, yanlış anlaşılmaların çözülmeye çok yakın olduğunu gözlemlerken; fazla takıntılı davrandığımızı fark ederek öz eleştiri yapabileceğiz. Doğrularımızın o kadar da doğru olmadığını anlarken, bilgi kirliliğinin ardındaki saf gerçekliğe olan merakımız da artacak. Bu sayede fikirlerimizde daha ılımlı, yapıcı bir tavır takınabiliriz. Bu döngüde neler ön planda olacak?
Ertelediğimiz hedeflerimize, hayallerimize dönüş yapmak isteyeceğiz.
Sorgulamalardan, içimizi kemiren şüphelerden arınmaya çalışacağız.
Yeni kararlar alırken tecrübeli, aklıselim kişilerin desteğinden kaçınmayabiliriz.
Hak, adalet gibi kavramlara daha da önem vereceğiz.
Kendi hayatımızı merkeze alırken, yardımsever ve anlayışlı bir ruha bürünmenin kıymetini anlayacağız.
23 Şubat-10 Mart arasında alınan kararları yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağız.
Evcil hayvanları olanlar için de yorucu geçebilir.

ASTRO
GÜNDEM
'Adamın yere bakanından, suyun sessiz akanından kork' dedirtecek günler kapıda! Güneş-Jüpiter 60'lığı Pakistan'da olayları işaret ederken, Hindistan'daki yeni bir akım dünyayı sarabilir. Yengeç burcu sanatçılarının sağlık sorunları gündemi değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA