Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlüler arasında didişme olabilir

2020 yılının heybetli kavuşumlarının ikinci raundundan geçmeye hazır mısınız? Evet doğru okudunuz, yine heybetli kavuşumlarla karşı karşıyayız. Jenerasyon gezegenleri Oğlak burcunda kavuşurken, bu gece Ay da semada aralarına girecek. İlk derbi 12 Ocak 2020 tarihinde yaşanmıştı. Ama ne yaşanma! Gök kubbe yeryüzünde fitilin ateşini öyle bir tetikledi ki, daha önce görülmemiş bir virüs filmleri aratmayacak bir şekilde dünyaya yayılmaya başladı. Şimdi ise yaşanacak ikinci kavuşum yine Oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu kavuşum kitlelere mal olmuş isimleri yakın markajına alacak. Dünya, bu geceden itibaren virüsün mutasyon geçirmesini konuşurken, virüs ile baş etmenin farklı yolları bulunabilir. Tam olarak 20 Mart'ta savaş gezegeni Mars ile şans gezegeni Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum dünyaya ve ülkemize mal olmuş ünlüleri ve toplumlara hitap eden kişileri yakından ilgilendirecek. Dünya her zamankinden daha karmaşık ve bulanık dönerken sinir patlamaları, duygusal sıkışmaları, kıskançlıkları gözler önüne serebilir. Bu döngüde aşırı duyarlı, hassas ve öfkeli ünlüleri seyredecek ve onların duygusal tepkilerini ölçümleyeceğiz. Bir twit ile birbirine ulaşan ünlülülere ve hayranları arasındaki didişmelere şahit olacağız. Bu süreçte kim kimi anlayacak bilinmez ancak öfkenin, anlık savunmaların dozajı artarken sosyal medyalarını durduranlara tanıklık edeceğiz. Bu kavuşum, dijital dünyanın karanlık ve karmaşık tarafını yüzümüze çarpacak. Dünyada siber zorbalık hakkında büyük bir hareket başlayacağının ayak seslerini de yine bu süreçte duyabiliriz. Önce korkuyu, sonra da savunmayı geliştiren ve bizleri ani olaylarla baş başa bırakan 2020 yılı, şimdilerde ise küresel sermayeye bir virüs gibi dalacak. Gök kubbenin iddialı döngüsünde, duygusal serzenişleri, sinirleri yükselten konuları sosyal medyaya yansıtmak ağır, yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Konuşulacak ünlü isimler ise şöyle: Seda Sayan, Burak Özçivit, Çağla Şikel, Kate Moss, Ebru Şallı, Irina Shayk, Bradley Cooper, Kate Middleton.


ASTRO GÜNDEM
Uluslararası para piyasaları için 'Acıkan ne olsa yer, acıyan ne olsa söyler' sözünü söyleyeceğiz! Uranüs-Kuzey Ay Düğümü 60'lığı; Çin ve ABD arasındaki açık düşmanlığı daha da ortaya çıkarabilir. Bu döngüde uluslararası bazı anlaşmalar askıya alınabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA