Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020’nin baharı bir başka olacak

Bahar ekinoksuna ramak kala Güneş, yarın Zodyak'ın ilk burcu olan Koç'ta yerini alacak. Astroloji için bir hayli önemli olan Güneş'in Koç burcuna geçişiyle doğa uyanmakla kalmayacak, yılın ilk gününden bu yana şifa arayan insanlığa da gün doğacak. 2020 yılına gireli daha birkaç ay oldu ancak dünyaya etkileri, yaşattıkları şaşırtacak büyüklükte oldu. İşin açıkçası 2020 yılı tüm dünyaya kök söktürürken, Güneş'in Koç burcuna geçişi kolektif düşünmenin ve hareket etmenin önemine daha da vurgu yapacak. Her ne kadar yaşadığımız yüzyıl hepimizi bireysel olmaya zorluyor gibi görünse de; bir arada yol almanın, ortak akıl ile doğruya yönelmenin avantajımız olduğunu bir kez daha hatırlatacak.
Güneş'in Koç burcuna geçişi daha cesaretli, daha atılımlı olmamızı körükleyecek. Tabii gökyüzünün hareketliliği bazı kavramları yeniden düşünmemizi de sağlayacak. Örneğin empati kurmanın sadece anlamak olmadığını, kendimiz ve çevremiz için elimizden geleni yapmamız gerektiğine işaret edecek. Hayat hangi köşeden sıkıştırırsa sıkıştırsın, önümüze hangi engelleri koyarsa koysun umudumuzu yitirmememiz ve mücadeleden vazgeçmemiz gerektiğini anlayacağız. Yaşamın değeri paha biçilemez ve içinde binlerce mucizeyi saklar. Belki de bu zorlu döngüde hepimizin görevi, bu gizli mucizelere doğru emin adımlarla ilerlemektir.
Yaşamın kaynağı olan Güneş'in burç değiştirmesi 'yeniden başlama' şansı verecek her birimize. 2020 yılında dünyayı kasıp kavuran, deyim yerindeyse dünyanın öksürmesine sebep olan virüs derdinden kurtulup kurtulmayacağımızı da anlayacağız. Bu sefer sıfırlamak biraz sancılı, biraz da zor olacak belki ancak dipten yükselmek, tüm taşları yerine oturtmamıza vesile olabilir. 'Artık olmaz, şans bir daha kapımıza gelmez, bu iş bir sonuca varmaz' dediğimiz konuları yeniden masaya yatırabiliriz. 'Tahammülüm kalmadı, mücadele et et nereye kadar' gibi cümlelerden uzak durmaya çalışın. Çünkü yaşam değişkendir, yaşam akar, yaşam kendince ilerlerken sizin seçimlerinizle de şekil alır. Ve unutmayın, geri çekilirseniz ne yazık ki yaşam sizi unutuverir. O yüzden kendinize inanın ve pes etmeyin.

ASTRO GÜNDEM
Genişleten gezegen Jüpiter, savaş gezegeni Mars ile Oğlak burcunda kavuşuyor. Ayrıca bugün Güneş ateş burcuna geçerken; dünyanın derdinin aslında virüsle eş zamanlı daha farklı konulara aktığına şahitlik edeceğiz. Finansal spekülasyonlar art arda gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA