Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devriâlemde yengeç burcu

Duygusal dünyanızı abluka altına alan günlerden geçerken, kendinize yeni bir rota çizmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Satürn'ün hava burcuna taşınmasıyla ikili ilişkilerde daha keskin bir ruha bürünmüş, sabırsız tarafınız açığa çıkmıştı. Bu durum telaşlı tarafınızı yükseltmeye devam ederken, kendi içinize yönelecek ve hayattan beklentilerinizi netleştirmeye çalışacaksınız. Nisan ayında ise yaşamda güçlü adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Bu süreçte yakın çevrenizin büyük kırılmalardan geçtiğine tanıklık edebilirsiniz. Her şeyin yerli yerinde ve en iyi şekilde ilerlemesini isteseniz de karşınıza çıkan bazı engeller sizi gerebilir. Uzun zamandır şehir ya da semt değiştirme gibi planlarınız varsa, kararınızı daha ileri bir tarihe erteleyebilirsiniz. Mayıs ayında gündeminizi Venüs Retrosu belirleyecek. Retro, korkularınızı tetikleyebilir, kuruntular verebilir ve kıskançlığınızı artırabilir. Tabiri caizse gölgenizden şüphe edeceksiniz. Hiç yapmadığınız şeyleri yapacaksınız. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysanız, eşinizin bazı konulara çözüm getirmemesi sizi tedirgin edebilir. Ani öfke patlamaları geri dönüşü olmayan sözler sarf etmenize neden olabilir. Dikkat! Yakın bir tarihte sonlandırdığınız bir ilişkiniz varsa, ayrıldığınız sevgilinizin yeniden görüşme isteğini geri çevirmeyebilirsiniz. Yönünüz, rotanız değişecek. Haziran ayında geleceğinizi şekillendireceğiniz kararlar almaya başlayacaksınız. 5 Haziran'daki Ay tutulması ateş burcunda gerçekleşecek. Yakın çevrenizle ilgili önemli haberler alabilirsiniz. Birtakım evrak işleriniz varsa, Haziran ayına denk getirmemenizi tavsiye ederim. Ay tutulmasıyla haklar, adalet, kardeşler, sorumluluk gibi konular ön planda olacak. Son dakika alacağınız haberlerle aniden yolculuklara çıkabilirsiniz. Defalarca şans verdiğiniz bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin sosyal medyasını yakın markaja alabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat! 21 Haziran'da burcunuzun ilk derecelerinde Güneş tutulması gerçekleşecek. Kendi hayatınızda tarih yazacağınız günler olabilir. Hem şaşıracağınız hem şaşırtacağınız gelişmelerle iç içe olacaksınız.

ASTRO GÜNDEM
Hizalanan gezegenler, sıra dışı kavuşumlardan geçerken; yaşanacaklar tarihe not düşecek siyasi olayların başlangıcı niteliğinde olabilir. Bazı parlamentolarda kesin kararlar alınabilir. Parlamentoda ölçüsüz bir grubun yaratacağı sorun, toplumsal bir kargaşayı işaret ediyor olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA