Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sirius ve sırlı kavuşumlar

Dün kaleme aldığım yazıda sizlere Sirius'un ne anlama geldiğini anlatmıştım. Bugün kü yazımda ise Sirius'un sırlı kavuşumlarla yeryüzüne nasıl etkiler bırakacağını anlatacağım. Sirius'un 2020 yılında önemi oldukça büyük. Ayrıca jenerasyon gezegenlerin kavuşumlarında da karşıt etkiler alacak. Bunlardan ilki 2020 yılının 10 Ocak tarihinde gerçekleşmişti. Adı binbir kapıya açılan 2020 yılında yaşanacak 4 tutulmada da etkisi aktif olacak. Gökyüzünün sabit yıldızı olan Sirius'un ayetlerde ve binlerce yıllık efsanelerde yer almasının asıl manası 2020'nin sırlı tarihlerinde ortaya çıkabilir.

ŞİFALI TARİHLERDE ARININ
Dünya olmazları olduran ve insanlığı sıkıştıran günlerden geçerken, kendinize şifalı gelecek tarihlerde dinlenmeli, yavaşlamalı hatta tabiri caizse susma orucunu deneyimlerinizin arasına almalısınız. İnsanlığın durduğu ve sistemlerin iflas ettiği bir düzenin akışını daha iyi görmek için ilahi anlamda kalp gözünüzü açmaya çalışmalısınız. Sırlı tarihlerde; ben, ama, keşke gibi kelimeleri zihninizden geçirmemelisiniz. 2023 yılına kadar sahne Sirius'un Yerin altını temsil eden Plüton, 2023 yılına kadar Sirius yıldızıyla karşıtlık yapacak. Bu da tam olarak Sirius'un 2023 yılına kadar kendi halinde kalamayacağı anlamına geliyor. Tarihin gizli kalmış tüm sırları dünyanın her köşesinden dökülecek olsa, bunlar hangi yıllar olabilir diye sorsanız, size 2012-2023 yılları arası derim.

KAVUŞUMLARIN GÜCÜ
AKTIFLEŞECEK 2017-2020 Nisan aralığında Satürn-Oğlak karşıtlığından dolayı ışığı yorgun düşen Sirius, 2019 yılının sonunda Jüpiter transitiyle eskisinden daha güçlü bir ışığa sahip olmaya başladı. Yılın başında yüzyılın kavuşumlarının karşısında yer alırken kendi tarihini de yazmıştı. Bu aktiflik 2020 yılının ikinci yarısında daha da güçlü hissedilecektir. Ayrıca Sirius ve Ay kavuşumlarının da her türlü sistemde karşılığı vardır. Yazının devamında 2020 yılının sırlı kavuşum tarihlerini bulabilirsiniz. Eğer 2020 yılında madde ile mana ayrışacaksa, bunu aşağıdaki tarihlerde fark edeceğiz. İçsel yolculuk gibi farkındalığınızı artıracak çalışmalar yapacaksanız bu tarihleri not edin, şifa olsun. 2020 sırlı kavuşum tarihleri: 10 Ocak, 6 Şubat, 5 Mart, 1 Nisan, 28 Nisan, 26 Mayıs, 22 Haziran, 6 Temmuz, 26 Temmuz,19 Temmuz, 16 Ağustos, 12 Eylül, 9 Ekim, 6 Kasım, 3 Aralık, 30 Aralık .

ASTRO
GÜNDEM
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Güneş-Satürn 90'lığı ile parlamentolarda alınan kararlar, torba yasalar dikkat çekebilir. Türkiye'den çıkacak buluşlar gündeme gelirken, dünyada yaşanan birçok doğa olayını konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA