Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür İkizler burcunda aklımızı başımıza getiriyor

Akıl ve iletişim gezegeni Merkür bugün İkizler burcunda konumlanacak. Merkür'ün kendini iyi hissedeceği İkizler burcunda seyretmesi yüksek dinamikleri barındırıyor! Haberleşme gezegeni Merkür iletişim alanında yepyeni bir bakış açısı kazandırmayı hedeflerken, değişimin kaçınılmaz olduğunu, sağduyulu, öngörülü ve mantıklı davranmanın kurtarıcı etkiler barındırdığını hatırlatacak hepimize! Merkür zaman zaman sorgulayıcı bir ruh haline bürünmemize neden olurken, aklımızdaki bazı soruların cevaplarını gökte ararken yerde bulacağız. Merkür içimizde dönüp duran değişimin sıkıştırıcı etkilerinden uzaklaşmak için daha somut adımlar atmamız gerektiğinin mesajlarını verebilir. Eğer kendinizi yılın başından bu yana karar veremiyor olarak görüyorsanız, hızlanıyorsunuz! İkizler burcunda başka bir gezegenin geri gittiğini de düşünürsek, aklımız önde kalbimiz sorgulamada olacak. Diğer yandan sezgilerimizin de ivme kazanacağı bir süreçten geçebiliriz. 2020 yılının heybeti, dünyaya bıraktığı etkiler, dünyayı öksürten hali, korkuyla tanıştırma hızı gündelik hayatımızdaki alışkanlıklarımızı bir anda bırakma telaşı derken evlere kapanıverdik. Başka şeylere odaklandık, sıkıldık. Düşündük. Başkalarının da dertleri olduğunu öğrenmekle kalmadık hatta izledik. Merkür'ün hava hali izleyeceklerimiz bu sefer daha özel, daha detay, daha namahrem olacağını işaret ediyor. Sıradan gibi görünen hayatların bile içerisinde binlerce dert, tasa, olay, sıkıntıyı görmemizi sağladı ve sağlamaya devam edecek. Ancak değişim bu kez daha hızlı olacak. Nedir bu değişimi tetikleyen? Elbette doğal ya da yapay olan her gelişme ve olay değişimin en büyük tetikleyicisi. 21. yüzyılın belki de en zorlayıcı yılından geçerken Merkür, değişmeye cesaret gösterenlerin deyim yerindeyse destekleyicisi olacak. Önyargılarımızdan, bizi sınırlandıran ve aşağı çeken her türlü düşünceden arınıp belki de yepyeni bir iletişim dinamiği yakalamamız gerektiğini işaret ediyor. Tırtıldan kelebek olacağız. Eski defterleri açıp sonra yakacağız. Temizliği bu sefer akılda yapacağız. Unutmayı seçeceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Avrupa bizi konuşacak! Merkür'ün İkizler burcuna geçişi ve Satürn'ün Kova burcundaki geri hareketi AB ve Avrupa'da yaşayan Türklerin gündeme geleceğinin haberciliğini yapıyor. Hava sahaları birçok ülkede açılırken, havacılıkla ilgili yeni kurallar gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA