Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür Yengeç’te aman dikkat!

Mantıklı düşünceyi temsil eden Merkür, dün Yengeç burcunda konumlanarak bizlere en derinlerimizde sakladığımız sorunları çözme fırsatı vermeye başladı. Bu döngüde güvensizliği ve şüpheleri kırıp önümüzü daha net bir şekilde görmek isteyeceğiz. Duygularımızı feleğin çemberinden geçirecek bu Merkür! Duygusal Yengeç burcunda konumlanacak olan Merkür, mantığın keskin çizgilerini zaman zaman gevşetmemiz gerektiğinin işaretini verebilir bizlere. Dolayısıyla doğrudan bir şekilde duygularımızla hareket ettiğimiz bir döngünün içinde bulabiliriz kendimizi. Mantık gezegeni Merkür iletişim kuvvetimizi artırırken yeni insanlar tanıyacak, yakın olamadıklarımıza daha yakın olmak isteyeceğiz. Daha fazla dert dinleyip, empati kuracağız. Her zaman çevremizdeki insanları değil, kendi duygularımızı da gözlemleyip, iç sesimize kulak vereceğiz elbette… Merkür Yengeç burcundayken gözlemleyebileceğimiz davranışlar:
Uzun zamandır iletişim kurmayan dostlar tekrardan bir araya gelebilir.
Ailesiyle sağlıklı iletişim kuramadığını düşünenler aradaki buzları eritmenin yolunu bulabilirler.
Kendini ifade etmek konusunda sıkıntı çeken bireyler, kendilerini geliştirebilirler.
Aralarında belli sebeplerden husumet olan akrabalar tekrardan bir araya gelebilir.
İlişkisi olmayan kişiler, aradıkları kişiyi bulabilir. İlişkiler özelinde ele aldığımızda Merkür'ün çiftlere olan önemli etkilerini göz ardı etmemek gerek. Dinleyici olan taraf olarak, yapıcı gücümüz ortaya çıkıyor. Dinlemenin önemini daha iyi görüyoruz. 'Bir konuş, bin dinle' sözü bu noktada kulaklarımızda çınlayabilir. Sevginin değerini ve duyguların en önemli hazinemiz olduğu gerçeğini, düşüncelerimizin öncü gezegeni Merkür sayesinde daha net bir şekilde göreceğiz. Merkür Yengeç burcundayken dikkat etmemiz gerekenler:
Yakın çevremize karşı duygusal tavizler vermemek
Bizim için önemli olan sırları birden fazla kişi ile paylaşmak
Hak etmediği takdirde, karşımızdaki kişiye gereğinden fazla anlayış göstermek
Dilekçe ya da rapor hazırlarken daha dikkatli olmak
Sözleşme imzalarken bütün şartları gözden geçirmek
Kredi kartımızın harcama geçmişleri
Alacağımız ürünlerin son kullanım tarihlerine dikkatli bakmak Merkür Yengeç burcundayken öne çıkabilecek kurumlar ve sektörler:
Ajanslar
İnsan kaynakları
Meclis
Belediyeler ve kaymakamlıklar
Sosyal medya
Milli Eğitim Bakanlığı...

ASTRO GÜNDEM

İnsanın içinde korkuya dair bir duygu yoksa adaletli kararlar almaya başlar. Güneş-Chiron 60'lığı ile dünyada tuhaf şeyler oluyor diyeceğiz. Bu döngüde liderin siyasetten aniden çekilişine şahit olabiliriz. Uluslararası arenada birleşen bankaları duyabiliriz. Bankaların sırayla yaşayacağı olaylar dünyada farklı spekülasyonları

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA