Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Juno ve burçlar

Astrolojide Juno 'kadersel eş' olarak adlandırılır. Bağlılığı, ortaklığı temsil eder.
Juno-Koç: Kişinin birlikte olacağı kişi çabuk sinirlenip, agresif, cesur, mücadeleci, dışa dönük, bencil tavırlar sergileyen biri olabilir. Dominant bir karakteri olduğu için evliliği yöneten taraf olmak isteyecektir.
Juno-Boğa: Dik kafalı, sabit fikirli, maddiyata önem veren bir partneri gösterebilir. Juno'nun Boğa burcunda oluşu, evlilikten sonra maddi güven ve gücün geleceği anlamına da gelebilir.
Juno-İkizler: Konuşkan, iletişimi kuvvetli, entelektüel bir eşi işaret eder. Juno'su İkizler burcunda olan kişi eşini okul arkadaşlarından ya da akraba çevresinden bulabilir.
Juno-Yengeç: Juno'su bu konumda olan kişi hassas, duygularını anlayabilen ve onu sonuna kadar sahiplenecek bir eş arar. Birlikte olacağı kişi erken yaşlarda karşısına çıkabilir. Fakat ilişkide alınganlıklar ve küslükler fazla olabilir.
Juno-Aslan: Eğlenceli, eli açık, lükse meraklı, rol yapma yeteneği gelişmiş bir kişiliği işaret eder. Bu partnerin egosu kuvvetli olduğu için karşı tarafı yönetip üstünlük kurmaya çalışabilir.
Juno-Başak: Kendine eş olarak seçtiği kişinin verimli, çalışkan, sorumluluk sahibi olmasını ister. Fakat bu kişi onu zaman zaman çok sivri dille eleştirebilir ve sevgisini gösteremeyebilir.
Juno-Terazi: Tercihi sosyal, kaliteli bir hayatı benimseyen, sanatsal tarafı ağır basan, popüler, kibar bir kişiden yanadır. Bu evlilikte uyum ve paylaşım üst noktada olacaktır.
Juno-Akrep: Gizemli, ketum, çekici, tutkulu bir eşi işaret eder. Duygusal, paylaşımcı, aşırı sahiplenen, intikamcı bir kişiliği de simgeler. Bu ilişkide tartışmalar ve güç savaşları sıklıkla yaşanabilir.
Juno-Yay: Yabancı uyruklu ya da kültür farklılığı olan biriyle evlilik yapabilir. Juno'su Yay olanların partneri iyi bir eğitim almış, hareketli, esprili, eleştirmeyi seven, spora ilgisi olan, uzun yolculuklara çıkan biri olabilir.
Juno-Oğlak: Toparlayıcı, organize olmayı iyi bilen, disiplinli, sorumluluk sahibi, işinde başarılı, pratik bir eşi işaret eder. Duygusal ihtiyaçların zor karşılandığı bir ilişki olabilir.
Juno-Kova: Hayata bakış açısı marjinal, zeki, entelektüel birikimi fazla olan bir eşi işaret eder. Klasik bir evlilik olmayacaktır. Bu ilişkide heyecan, özgürlük, sosyal olma önem taşır.
Juno-Balık: Bu kişiler müstakbel eşini kafasında çok fazla şekillendirir. Birlikte olduğu kişinin de hayalindeki kişi olduğunu sanabilir ve bu yüzden hayal kırıklığı yaşayabilir.

ASTRO GÜNDEM
Acele ile menzil alınmaz. Venüs-Plüton kontağı birçok ülkede sağ görüşün kendi içinde yaşayacağı rekabete vurgu yaparken, 22 Haziran'a kadar pandeminin arka planı ortaya çıkabilir

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA