Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların duygu dünyası

Her ilişki kendine has dinamikleri barındırır. Haliyle her ayrılığın da kendine has etkileri vardır. Peki, ayrılık başa düştüğünde burçların duygu dünyası nasıldır?
KOÇ: Aşk kalbinde derin bir yara açtıysa ilk etapta derin bir sorgulama içerisine girer. Ancak haklı olduğu noktaları, verdiği onca emeği kısa sürede fark edip toparlanma sürecine girer. Kendini derin üzüntülerin içine hapsetmez.
BOĞA: Sevdiğini yoğun bir bağ kurarak sahiplendiği için ayrılık sürecinde zorluk çekebilir. Sabırlı ve arzulu yapısı nedeniyle karşı taraftan gelen umut sinyali, uzun süre beklemesine neden olabilir.
İKİZLER: Güç, planlayan ve düzenleyen taraf İkizler burcudur. Duygularının esiri olmayan İkizler, ayrılığı da kolay atlatabilir.
YENGEÇ: Kalp kırıklıkları karşısında, kabuğuna çekilerek kendini korumaya alacaktır. Halihazırda güven duygusunu zor kazanan Yengeç burcu ilişkisinin sonlanmasıyla iyice sessizleşecek ve kendi dünyasının denizine bırakacaktır.
ASLAN: Aslan burcu, dürüstlük ve güven ile kurduğu ilişkisinin sona yaklaşılması halinde sessizce oradan uzaklaşıp yeni birine kalbini açmaktan çekinmeyebilir. Hata yapmayı zayıflık olarak görür ve kabul etmekte zorlanır. Egosu acı çekmesine izin vermez.
BAŞAK:Detaycı ve eleştirel yönü kuvvetli olan Başak burcu ayrılığı dahi analiz edecek kadar titizlik gösterebilir. Haklı olmayı sever. Kılı kırk yarana kadar hummalı bir ayrılık listesi çıkararak, okları partnerine doğru yöneltebilir.
TERAZİ: Terazi burçları ayrılıkları zor atlatır ve en iyi bildiği limana sığınmak üzere, eski ilişkisine geri dönme eğilimi yüksek olabilir. Yani bitişleri kabul süreçleri gerçekliği yansıtmamaktadır denebilir.
AKREP: Ayrılık sürecini yönetmekte zorlanabilir. Bu durum yanlış insanlara şans vermesine neden olabilir. Sert yapısının ardında gizlenen derinlik, en ufak bir imada dahi büyük yaralar açılmasına sebep olabilir.
YAY: Yaşamı heyecan dolu bir serüven olarak algılaması, ilişki biçimini etkileyebilir. Geçmişinin ayağına takılmasına izin vermez, "bitmişse bitmiş" gözüyle değerlendirerek kaldığı yerden devam edebilir.
OĞLAK: Partnerinin de kendisi gibi ayakları üzerinde durabilen bir karaktere sahip olmasını ister. Ayrılığı dışarıya kolay gibi gösterse de üzüntüsünü uzunca bir süre yaşamaya devam eder.
KOVA: İlişkisinde aldığı yaraları kolay kapatamayan Kova burcu güven sorunları ile de mücadele içerisindedir. Ayrılığın etkisini sosyalleşerek hafifletmeye çalışırken, hiç yaşanmamış gibi davranmayı tercih edebilir.
BALIK: Ayrılıklar, üzerinde ciddi bir şoke etkisi bırakabilir. Ayrılığı kabullenmekte zorlanabilir. Yaşadıklarını, anılarını bir çırpıda silip atmak kolay olmayacaktır.

ASTRO GÜNDEM
2020'ye yılın tam ortasından bakıyoruz. Mars- Neptün yakınlığı Google ve Facebook gibi dünya devlerinin adını manşetlere taşıyacak. Dijital dünya sahiplerinin bazı haberleri ve fotoğrafları yok ettiğine, sildiğine tanıklık edebiliriz. Gücün el değiştirdiğini anlayacağız. Gök kubbe, dünyaca ünlü limanlardaki yangınları duyabileceğimizi vurguluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA