Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yengeç Burcu’nda tam güneş tutulması

2020 yılının Haziran ayında, su burcunda gerçekleşecek ilk Güneş Tutulması, mavi gezegenimizin sularını yakından ilgilendiriyor. 21 Haziran'da saat: 09:41'de gerçekleşecek ve Türkiye'den de gözlemlenebilecek bu tutulmada dedikodular arşa değerken, yer yerinden oynayacak. Skandalların kapısını aralayacak tutulmanın adı güneş olacak. 2020'de iki ay tutulmasının ardından gelen bu güneş tutulmasıyla beraber akıllara zarar haberler duyacağız.
Güneş tutulurken, Merkür de aynı burçta geri gidecek. 'Peki güneş tutulmasında neler göreceğiz?' demeyin. Emin olun çok şey göreceğiz. Gündemi epeyce meşgul edebilecek skandallara evsahipliği yapacak bu tutulma. Güneş tutulmasının ayak sesleri önemli liderlerin yatak odası sırlarından, tanıdığımız insanların zaaflarına kadar duyulacak.
Tutulma sır perdelerinin aralandığını hem bizlere, hem de bütün dünyaya gösterecek.

İNSAN SELİ
Önceden de çokça bahsettiğim gibi yine Tahran Meydanı'nı konuşacağız.
Ayrıca dünyanın en önemli 7 ayrı meydanında sel olup akan insanları seyredeceğiz. Güneş astrolojide erildir. Bu aksa son kez tutulacak güneş kaderimizi yazdı, salgının içine attı kayıtlı kayıtsız 10 milyar insanı! Öncü su burcunda gerçekleşecek olan tam tutulma önce toprağı harekete geçirirken, suyu da harekete geçirecek.

GÜNEŞ TUTULMASINDAN ETKİLENECEKLER:
Kadınlar ve çocuklar
Evlilikler
Ortaklıklar
Miras davaları
Gizli ilişkiler
Önemli skandallar
Gizli evraklar, belgeler ve anlaşmalar
21 Haziran'da meydana gelecek Güneş Tutulması'yla öne çıkacak sektörler:
Kamusal iş alanları
Bankalar
Gazeteler ve gazeteciler
Sosyal medya
Mühendisler
Konsolosluklar ve ateşeler
Dünyamızı ısıtan Güneş, buz tutan kalpleri de ısıtacak.
Güneş tutulması uzun zamandır süregelen küslükleri ve kırgınlıkları onarmak için harika bir zaman olabilir. Ayrı kaldığımız ve özlemiyle yanıp tutuştuğumuz insanları görmek kalbimizi ısıtacak.
Aile ilişkileri bu döngüde daha fazla ön planda olabilir. Kendimizi dağınık hissettiğimiz ilişkiler varsa hepsini düzene oturtmanın bir yolunu bulacağız. Tutulmayla birlikte hem zihnimiz hem de duygularımız farklı bakış açıları kazanacak.

ASTRO
GÜNDEM
Bugün Mars-Plüton 60'lığı ile yaz güneşi içimizi ısıtırken, yüreğinde karanlık hesapları olanların sesleri daha çok yükselebilir. Öte yandan bugün doğum gününü kutlayan, 1964 doğumlu Boris Johnson'ın Türkiye açıklamaları dikkat çekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA