Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay Başak burcunda

Bir tarafıyla düzenleyen bir tarafıyla da kafaları karıştıran bir Yeniay'a hazır mısınız?
Bugün Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, hayatımızdaki düzeni ve planları ön plana taşırken plansızlıklara olan tahammülümüzün azaldığını hissedeceğiz. Gökyüzü transitleri kararsız durumların ortaya çıkaracağı gerginlikleri de tetiklerken insanları tanıyamadığımız anlar yaşayabiliriz.

MADALYONUN İKİ YÜZÜ
Tıpkı ayın karanlık ve aydınlık yüzü net olan bu Yeniay, hem toparlayıcı yönüyle bizi selamlarken bir yandan da eşine az rastlanır bir belirsizlik senfonisini bizlere dinletecek. Kendimizi dahi tanıyamadığımız duygular ortaya koyarken alışılmış durumların dışına çıkmak isteyeceğiz. Uzun ilişkiler ve bitmeye yakın ilişkiler önemli yol ayrımları ile karşı karşıya. Bu Yeniay'da karar vermek ve sonuca ulaşmak öyle kolay olmayacak diyor gök kubbe.

Yeniay kimleri etkileyecek?
Medya çalışanlarını ve gazetecileri
Evliliğinde ve aile içinde sorun yaşayanları
Sanatçıları
İnsan kaynakları sektörünü
İlaç sanayisinde çalışanları
Kimya mühendislerini
Yapımcıları ve reji ekiplerini
Kontrolü ve planı seven Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay, hem içinde bastırılmış duyguları çıkaranları, hem de bilgisiyle üstünlük kurmaya çalışan kişileri bizlere gösterecek. Aile içerisinde kardeş çatışmalarının ön plana çıkacağının da altını çizen Yeniay, keskin karakterlere keskin sözler söyletecek.
Uzun zamandır akıllarında gerçekleştirmek istediği projeler olanlar attığı adımlarla gündeme gelirken hızlı başlangıçlar sıklıkla konuşulacak. Yeniay, evlerimizdeki en küçük detayından holdinglerdeki büyük düzenlemelere kadar sirayet edeceğini işaret edecek. Pandemi sürecinin de bu düzenlemede payı olacak denilse de bu Yeniay bizlere arkada Mars gerilemesi olduğunu hatırlatacak. Başak'ın temkinliliğini hayatlarımıza taşırken öfkesini de dilimizden eksik etmeyeceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Başak burcunda Yeniay meydana gelirken, yeni partilerin kurulacağı gündeme gelebilir. Türkiye'nin önde gelen kurumlarının yöneticileri değişebilir. 2000 yılında kurulan Kulüpler Birliği'ndeki yönetim değişiklikleri, spor camiasında önemli bir gündem olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA