Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2020 yılının en gizemli ayından geçeceğiz

Ekim ayının ilk gününde ve ilk dakikalarında Ay boşlukta olacak. Sonrasında ise Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Ay hareketleri ve retrolar, Ekim ayının büyük sıkışmalarla tam manasında yaşanacağını vurgularken, 2020 yılının en gizemli aylarından birinde olduğumuzu bizlere hatırlatacak.

SIKIŞIK YILLARDAN BİRİ
2020 gibi bir yılı ardında bırakmaya çalışan insanoğlu iki Retro birbirine meydan okurken, bizlerin de bu meydan okumanın arasında kalacağımızı işaret ediyor. Bu Retrolar birimizin değil hepimizin hayatını ilgilendirecek. Hayatımızdaki birçok duygunun eş zamanlı bir şekilde ortaya çıkacağını vurgulayan bir Ekim ayından geçeceğiz. Ekim ayının eteklerinde toplanan gökyüzü olayları sadece Koç burcunda yaşanacak Dolu- nay ve Retrolarla başlamayacak. İnsanoğluna ağır mesajları da içerisinde barındıracak bu ay… Yıl başında gerçekleşen kavuşumlar ve tutulmalarla buralara gelen insanlık ve dünya, tıpkı küçük bir kar topunun büyük bir çığa dönüşmesini andıracak olaylara şahitlik edecek. Gökyüzünün en sert vurgusunda;
Aşıları
Hayvanlar ve onlardan bulaşan virüsleri
Çocuklarımızı
Ani tartışmaları
Beklemedik ayrılıkları
Maddi arayışları konuşacağız. Ruhsal anlamda evrenin en sıkışık ve bunun yanında uyanışları tetikleyecek bir Ekim ayından geçeceğiz. Bu Ekim ayında çocukların enerjisi hiç olmadığı kadar yükselirken, dünyanın her köşesinde elektrik ve internet kesintilerini tuhaf bir şekilde konuşacağız. Çevremizde değer verdiğimiz insanların bir siyah bir beyaz davranışları da bizi epey düşündürecek. 2020'de hem Mars hem de Merkür gerilemesi bir ipte oynayan iki cambaz gibi… Bu iki Retro karşı karşıya gelip Marsiyen günlerin içerisine bizleri sevk ederken, teknolojinin yeni dünyayı nasıl düzeni altına aldığını beraber göreceğiz. Dünyadaki geniş çaplı iş merkezlerinin ve AVM'lerin kapanması ya da yapı değiştirmesini konuşacağız. Yaptığı işleri yarıda bırakan insanlar bu işlere geri dönünce aynı halde bulabilecekler mi? Bu soruyu iki Retro ile çarpıcı bir şekilde gözlemleyeceğiz. Ülkemizi diline dolayanları ve planları olanları gündeme taşıyabilir bu Retrolar. Gündemde etki bırakacaklar: Mülteciler, yabancı uyruklu vatandaşlar, ülkedeki hatırı sayılır yatırımcılar, finans uzmanları, ekspertizler ve ekonomistler, futbol yorumcuları.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Mars 120'liği, cemiyet hayatının önde gelen isimleri konuşulacak diyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA