Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Enteresan olaylar gündemimize gelecek

Dolunay bugün Türkiye saati ile 23.05'te Koç burcunda gerçekleşecek. En önemli ayrıntı ise bu dolunayın Türkiye'nin natal haritası ile yakından ilgili olması. Bu nedenle dolunay; Türkiye gündemine çok enteresan konuları taşıyacağını işaret ediyor.
Dolunayın arkasından eşlik eden Mars Retrosu, önümüzdeki üç ayın çok önemli olduğunu vurguluyor. Dolunay, Koç burcunda gerçekleşirken, Mars-Satürn 90'lığı da Uranüs ile derece olarak iletişim kuracak. Ve bu da Uranüsyen bir dolunayın olacağını işaret ediyor. Dolunay, hepimizin hayatına kırılmalar getiriyor. 2020 yılının başında gerçekleşen kavuşumlarda pandemiye giren ülkeler tekrar gündemimize taşınacak. 2020'nin en keskin retrolara bulanmış dolunayında öncü burçlara teslim olan gökyüzü; pandeminin birçok ülkede eş zamanlı artan rakamlarla dünya gündemini değiştireceğini, içe kapanmayı ve hava sahalarının kapanacağını vurguluyor. Satürn, Plüton ve Jüpiter'in birbirine yakın olması ve öncü burçlarda hareket etmesi, bu dolunayın öncülüğünde aşı bulgularının gündeme geleceğini, özellikle yardım kuruluşlarının konuşulacağını, ilaç firmalarının kozlarını paylaşacağını ve birbirini yalanlayan bilim adamlarına şahit olacağımızın altını çiziyor. En önemlisiyse, dünyaca ünlü yardım kuruluşlarını konuşacağız. Gündemimize gelecek dünyaca ünlü kuruluşlar:
UNESCO
UNICEF
Dünya Ekonomik Forumu
Dünya Sağlık Örgütü
Uluslararası Çalışma Örgütü Gökyüzünde hepimizi harekete geçiren ve tepkiler verdiren güçlü bir dolunay gerçekleşiyor. Bu da pandemiyi kabul etmeyen, maskeye isyan eden toplumların da sokağa döküleceği anlamına geliyor. Gökyüzü devrim niteliğinde bir sürece girerken, Mars Retro'sunun dolunayın etrafında olması da birçok global markayı yakından ilgilendiriyor. Bu da büyük markaların aldığı iddialı kararlara ve açıklayacakları kar-zarar tablolarına işaret ediyor. Dijitalleşme, eğitimin her alanına sirayet ediyor. Gökyüzü; bilişim sektöründeki dev yatırımların eğitim sektörü ile sosyal medya ağlarının birleşmesine yoğunlaşacağını vurguluyor.

ASTRO GÜNDEM
Gün biterken Koç burcunda dolunay meydana gelecek! Dolunay, göç dalgasına vurgu yapan konulara işaret edebilir. Uluslararası alandaki mülteci sorunları gündemi hareketlendirirken, aralarında husumet olan sıcak sınırlar askeri alanda hamleleri beraberinde getirebilir. Spor camiası, tarihine not düşecek günlere gebe!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA