Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs Terazi burcunda

Hayata dair tutkularımızın ve isteklerimizin bir yansımasını bizlere hissettiren Venüs gezegeni bugün Terazi burcuna geçiyor. Venüs, hava grubunun en derin düşünen burçlarından birisi olan Terazi burcundayken hayatımızın içine daha derin şekilde işlenen olayları tecrübe edebiliriz. 2020'nin ilk iyicil adımları atılıyor. İyileştiren gökyüzünün yapıcı gezegeni kendi yönettiği burçta yücelirken kalite ve zarafet ön plana çıkıyor. Aşk konusunda kafasında bir türlü belirli düşüncelere sahip olamayan insanları görürken, bir yandan da duygusal ilişkilere her zamankinden daha çok kafa yorabiliriz. Kalbinin zincirini kırmak isteyenler ve ilişkilerindeki soğuk havanın bertaraf olması için elinden geleni yapanların sayısı ise artacak. Venüs'ün Terazi seyri, bizlere tutkuların aslında ne kadar derin etkiler bıraktığını daha net işaret edecek. İkili ilişkilerde duygusal derinlik olmayan durumlar ise bizleri o ilişkiden uzaklaştıracak. Venüs Terazi burcundayken konuşulacaklar:
İkinci evliliğini yapmış kişiler
Yatırımlarını, sahibi olduğu varlıkları ailesinden gizleyenler
Farklı şehirlerde evi, arazisi olanlar
İlişki hayatında sakladığı önemli sırları olanlar
Kardeşi ile ailesinden gizli iş yapmaya çalışanlar

SEVGİ ARTACAK
Elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanmak isterken aslında duygusal travmalara karşı da derin düşünceler güdebiliriz. Nasıl mı? İçimizdeki sevgi duygusunu artıracak olan Venüs'ün Terazi ziyareti, aslında duygularımızda ne kadar dengeli olmamız gerektiğini bizlere daha iyi gösterecek. Öyle ki, her yönüyle denge tahtasında duramayan bir yıldan geçiyoruz. Bu yıl bizi duygusal anlamda da derin yollara sevk etti, yol ayrımlarına itti. Bizlerse doğru olmayan davranışlara bile 2020'nin etkisiyle normal bir gözle baktık. Venüs Terazi burcundayken duygusal zararı en aza indirmek adına yapılacak en mantıklı adım, amaçları araçlar için meşru kılmamak olacak.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür Terazi burcunda geri giderken, Venüs de eş zamanlı olarak Terazi burcuna taşınıyor. Facebook'un kurucusu, 14 Mayıs 1984 doğumlu Mark Zuckerberg, hayatının en büyük kırılmalarından birini yaşayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA