Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Süper güçleri olan dolunaya hazır mısınız?

Boğa burcunda süper güçleri olan bir dolunay var! Astroloji derin bir ummandır ve kozmik duyguların ne yöne doğru aktığını anlatır. Bireyin potansiyelini keşfetmesine öncülük eder. Yani hayatlarımızda önemli bir yere sahiptir. Bu dolunay ise, 2020 yılının gizlenen büyük haberlerini önümüze dökmek için gökkubbede yerini aldığını bizlere tam anlamı ile hissettirtecek. Türkiye saati ile 28 Ekim'de saat 16.49'da başlayan dolunayın içinde iki tane de retro gizleniyor, unutmayın! Uranüsyen bir dolunay bizleri bekliyor. Devrim gezegeni ile el ele tutuşan bu dolunay, hepimize adeta sırat köprüsünü aratmayan bir yıldan geçirdiğini hissettirecek. Nelerden geçip buralara geldiğimizi gösterirken bizden gizlenen ve henüz vakıf olamadığımız ne varsa hepsini göreceğiz. İkili ilişkilerimizdeki kıskançlıkları, inatlaşmaları ve uyumsuzlukları gündeme getirebilecek olan dolunay, 1988 ve 1990 doğumlu, Satürn'ü Oğlak döngüsünde doğanların hayatla ilgili olan mücadeleleri ve sorgulamalarını daha çok tetikleyebilir. Gizli duygular ortaya çıkabilir. Aile ilişkilerimizde değişimi ve dönüşümü de gözler önüne seren bu dolunay, bizlere bütün bildiğimiz gerçekleri unutturabilir. Alışılagelmiş bütün düşünceler ve bilinen tüm kalıplar da bu süper güçleri olan dolunayla değişebilir. Elbette değişen sadece çevremiz ve yaşanan olaylar olmayacak. Bizzat biz de değişimin bir parçası olacağız. Duygusal dönüşümümüz ise dolunayın bizde bırakacağı izlerden biri olacak.
1956 ve 1970 yılları arasında doğduysanız, kardeşleriniz ile çeşitli maddi konularda karşı karşıya gelebilirsiniz. Özellikle miras, hisse, toprak ve gayrimenkul gibi konularda ilerleme kaydetmek isterken işlerin şekli ve şemali bir anda değişebilir. Siz de bu döngünün ani değişimine şaşırabilirsiniz.
Hiç beklemediğiniz haberler almak da var bu dolunayın çetelesinde. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerden alacağınız haberler hayatınızda dönüm noktaları yaratabilir.


ASTRO GÜNDEM
Jüpiter, Plüton'la kavuşmak için gün sayıyor. Global şirketlerin alacağı kararların etkisi dünya genelinde hissedilirken, bir akaryakıt firmasının mali anlamda alacağı kararlar akaryakıt sektörünün çehresini değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA