Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

21. yüzyıl kıskançlığa format atıyor

21. Yüzyıl bize farklı tecrübeler yaşattı, yaşatmaya da devam edecek. Çünkü gezegenler el ele tutuşup Kova burcuna geçerken, dünyanın dönüşünü daha da hızlandırmayı planlıyorlar. Hayatımız hiç olmadığı kadar hız kazandı. Bu yetmiyormuş gibi bir de farklı bir boyuta doğru yönelmeye başladı. Gündelik yaşamlarımızın her alanında karşımıza çıkan kıskançlık duygusu da bu konuda içinde bulunduğumuz döneme ayak uydurmaya başladı. Gelin hep birlikte, bu konuda gökyüzünün işaretleri neler ifade ediyor onlara bakalım.
Plüton'u Akrep olanlar kendilerini tanıyamayacaklar
Kıskançlık konusunda karşımıza çıkan en belirgin astrolojik inatlaşma 1984-1995 yılları arasında doğanları kapsıyor. 'Neden bu yılları kapsıyor?' diye soracak olursanız, öncelikle bu yıllar arasında dünyaya gelenlerin, Plüton'u Akrep burcunda. Bu kişilerin, Plütonları önümüzdeki yıllarda Satürn'le (Kova) kare açı yapacak. Şöyle anlatmak gerekirse, 1984-1995 arasında doğanların natal haritalarında, nefsi ve arzuları temsil eden yer altı gezegeni yatıyor. Bu yer altı gezegeni, korkularınızın ve takıntılarınızın yerini değiştirirken, kendinizi çok daha farklı bir şekilde ifade edecek, yapmam dediğiniz birçok şeyi yaparken kendinizi bulacaksınız. 2021 yılında özellikle şüphe, kuşku, merak ve yönetme duygularınız, hiç olmadığı kadar yükselebilir.
Uranüs'ü Akrep olanlar bir adım öne çıksın.
Kıskançlık anlayışı tamamen değişecek diğer bir jenerasyon ise 1975-1982 yılları arasında doğanlar olacak. Eğer bu yıllar arasında doğduysanız, Uranüs'ünüz, Akrep burcunda hareket ederken dünyaya geldiniz demektir. Bu da şu anlama geliyor; 2021 yılında gerçekleşecek gezegen hareketlerinden nasibini alanlardan olacaksınız. Her ne kadar, kendinizi bugüne kadar kimseyle kıyaslamamış olsanız da 2021 yılından itibaren baştan aşağı huyunuz değişiyor. Özelikle tahammülünüz azalıyor. Unutmayın haritanızda devrim gezegeniniz Akrep'te kaldı.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Plüton ikilisi, Amerika'da gündeme gelen toplumsal olayları konu edinebilir. 11 Aralık 1946'da kurulan ve Yay burcu olan UNICEF'in yapacağı açıklamalar gündemin odak noktasını değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA