Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jüpiter Kova Burcunda

Jüpiter yaklaşık bir buçuk yılda bir burç değiştirir. Şimdi, toprak burcundan ayrılıp Kova burcuna yerleşiyor. Üreten, genişleten, büyüten, sınırları aşmayı, öğrenmeyi, bilgilenmeyi temsil eden Jüpiter bir yandan bolluk ve bereketi temsil ederken, şansa dair favorilerini de oluşturur.
Jüpiter yarın, yolculuğuna Kova burcunda devam etmek üzere hareket edecek. Hemen ardından iki gün sonra ise sınırlayan, başkomutan gibi davranan, kısıtlayan Satürn ile 20 yılda bir görülen bir kavuşumu meydana getirecek. Bu da Jüpiter'in Kova burcuna geçişiyle etkisini, hatlarını belirlemesinde rol alacağını işaret edebilir.
Jüpiter Kova Hareketini İzleyelim
Yarın Jüpiter, Kova burcuna geçiyor. 14 Mayıs 2021'de ise öz burçlarından biri olan Balık'a geçecek. 22 Haziran'da Balık burcunda Jüpiter Retro'su başlıyor.
29 Temmuz'da ise Kova burcuna geri gidiyor ve 29 Aralık 2021 itibariyle Jüpiter artık 2022'in Mayıs ayına kadar Balık burcunda kalacak.
2032 yılına kadar sınırları aşan gezegen Jüpiter, Kova burcuna uğramayacak.
Jüpiter'in Kova burcunda olması ne anlama geliyor?
Öncelikle elementler ve bağlı olduğu Zodyak grubundaki burç, bir gezegenin elbette akışına etkisi olur. Bu geçişi; hava element ve sabit grup kombinasyonda değerlendirmek ilk etapta doğru olacaktır.
Anahtar kelimeleri arasında; yenilikçilik, zekâ, teknoloji, aktivistlik, maneviyat, farklılık, yaratıcılık, üretim, eğitim, keşifler yer alıyor. Bunun yanı sıra ego, dağınıklık, sıra dışılık da içeriğine dâhil edilecekler arasında bulunuyor.
Benzersiz ve sosyal kişilikler ön plana çıkacak
Geniş fikirli, ilerici ve esprili insanlar
İnatçı tutumlar
Özgürlükçü, sıra dışı yaşamlar
Jüpiter'in Kova ziyareti hayatımızın şeklen ve pratikte değişeceğine vurgu yapıyor. Bu ikilinin yolculuğunda sınırları aşan konular dünya gündeminde yer alabilir. Yönetim sistemlerine, kapitalizme, paranın kullanım şekline ve yönetimine, doğal afetlere, ilkim konularına da el atacaktır. Diplomatik ve ülkeler arasındaki anlaşmaları, ayrışmaları, niyetleri ve çatışmaları da peşi sıra geliştirebilir.
Not: Yarından itibaren, 2021 yılında burçlara özel bir yazı dizisi sizlerle olacak. Kaçırmayın.

ASTRO GÜNDEM
Jüpiter, Satürn ile el ele tutuşup taşınmaya başlıyor. Kalbe dokunabilecek bütün toplumsal meseleleri gün yüzüne çıkarabilir. 21 Aralık 1977'de dünyaya gelen Emmanuel Macron'un özel hayatı ile ilgili skandalları gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA