Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş Kova Burcunda

Güneş bugün itibariyle Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. Güneş'in Kova burcundaki bu seyri çok farklı olacak. 21 Aralık 2020'de sahipkıran olarak adlandırdığımız Jüpiter – Satürn kavuşumunu adeta pekiştirecek. Yaşamın simgesi olan Güneş, hava burcuna taşınırken duygularımızdaki değişimlerden tutalım da hayatımızdaki en küçük detaya kadar etkisini hissettirecek. En bakılmadık köşelere bile bakmamızı sağlayacak gökyüzü olaylarına hazır mıyız?

BİREYSELLİK BİTİYOR
Teknolojinin daha yaygın kullanılmasını sağlayacak olan Güneş, aynı zamanda toplu bir şekilde hareket etmemize olanak sağlayacak. Bireysel davranışlardan çok kolektif davranışlara yöneldiğimiz bir gerçek. Artık dünya da bireysellikten uzaklaşmışken Güneş'in Kova burcu üzerindeki bu kolektif etkilerini bütün insanlık eş güdümlü olarak hissedecek. Bilişim dünyasının sosyal hayatlarımızı ne seviyeye taşıyacağı akıllarda bir soru olmaktan çıkarken, yeni dünya düzenine ayak uydurmaya çalışan kişiler artacak.
İpin ucunu bırakmak istemeyeceğiz.
Kova burcu astrolojide yeniliklerin öncüsü olarak biliniyor. Yönetici gezegeni Uranüs'tür. Dolayısıyla Güneş Kova burcundayken, yenilikçi ve sorgulayıcı özellikler gün yüzüne çıkar. Meraklı taraflarımızın ağır basacağı bu dönemde, ilgilendiğimiz her konu ile ilgili bilgileri adeta son zerresine kadar öğrenmek isteyeceğiz. İpin ucunu tuttuğumuz zaman bırakmayacağız. Kendi gücümüzün farkına varacak ve diğer insanlarında fark etmesini sağlayacağız. En önemlisi ise elimizdekinin kıymetini anlayacağız.
Hangi konulara tanık olacağız?
Kova burcunun bizlere çağrıştırdığı konuları daha önceki yazılarımızda ele almıştık. Geleneksel konuların dışına çıkmaya başlayacağımız bir dönem bizleri bekliyor olacak. Teknolojik gelişmelerin iyice arttığı bu günlerde deyim yerindeyse bağımlı hale gelmiş olacağız. Teknoloji hayatlarımızın her safhasında kendisini belli ediyor olacak.
Güneş Kova burcundayken neler yapıp neler yapmamalıyız?
Tutarlı ol ama duygularına da ket vurma.
Samimi ol ama bu samimiyeti kendi çıkarı için kullanmak isteyen kişilere mahal verme.
Alçak gönüllü ol ama fazla tevazudan da uzak dur.
Cömert ol ama hesabından da şaşma.
Yeniliklere açık ol ama kararsızlığın ağına kapılma.

ASTRO
GÜNDEM
Neptün 45'liği ekonominin dünya çapındaki değişimini gözler önüne seriyor. 31 Ekim 2008'de Akrep burcu döngüsünde kurulan Bitcoin dünyasında bir devrim olabilir. Sanal paraların ONS ile yolları kesişebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA