Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşkın Astrolojideki karşılığı Venüs

Tutkuyu, isteği anlatan aşkın temsilcisi Venüs, duyguların saf halinin insan ruhuna yansımasıdır. Astrolojide sıklıkla aşk ile aynı cümlede geçer. Aşkı bir bütün halinde ele alan Venüs, aşkın yarattığı derin etkilerle salınır gökyüzünde. Bir diğer adı da Zühre'dir. Nasıl sevdiğimizi, nasıl kıskandığımızı, nasıl sahiplendiğimizi de net bir şekilde ortaya koyan bu gezegen gizli duyguların da dışa vurumunu yansıtır. En derinde yaşadığımız duyguları, sakladığımız sırları, kimseye göstermediğimiz yüzümüzü de simgeler. En önemlisi de aşkın içindeki el değmemiş duyguların altını çizer. Dışarıdan çok sert görünen kişilerin bile ne gibi gelgitler yaşadığını ne fırtınalardan geçtiğini gözler önüne serer. Elbette Venüs'ün bu halleri her burç için aynı değildir. Her burca göre farklı etkileri vardır Venüs'ün. Kendisini her burcun rüzgarına göre değiştirir. Başkalaşım geçirir. Gizlenmesi gereken derin duyguların üstünü örter. Yolunu kaybetmiş aşklara yön verir. Venüs'ü en güçlü olanlar; Boğa, Terazi ve Balık burcu. Venüs'ü nasıl tanırım? Gereğinden fazla kıskançlık gösterdiğinizde. Bu öyle bir durumdur ki kimi zaman sizden beklenilmediği düzeyde kıskanç olabilirsiniz. İşte o sırada Venüs, burcunuza göz kırpar. Sahiplenme duygusunun da kıskançlıkla paralel ilerlediğini bilmeyen yoktur. Tutkunun gezegeni, en sahiplenici yanınızı ortaya koyarken sevdiğiniz ve üzerine titrediğiniz değerler için mücadele ruhunuzu da pekiştirir. Karşınızdaki insanı bir görüşte tanıdığınızı ve onun ne gibi davranışlarda bulunabileceğini kestirebiliyor musunuz? İşte bu hislerde Venüs'ün bizde bıraktığı etkilerden yalnızca bir tanesidir. En önemlisi ise duygularınızı yorumlarken yaptığınız seçimlerdeki etkisini gösterdiğinde Venüs'ü tam anlamıyla tanırsınız.

İLİŞKİLERİN YARDIMCISI
Burçlar ve ilişkilerle görünmez bir bağ ile bağlıdır Venüs. Ancak bu görünmez bağ kimi zaman iyice göze batabilir. Örneğin konuştuğunuz bir kişinin hal ve hareketlerine gönlünüzde edeceği yeri düşünürsünüz. Venüs aynı zamanda moda anlayışınızı da önemli ölçüde etkiler. Seçtiğiniz renkler, dolabınızda kullanmaktan memnun olduğunuz parçalar ve dış görüşünüzü tamamlayan aksesuarlar… Venüs bu konulardan da anlaşılacağı üzere dişil bir gezegendir ve duyguları en derinden yaşatır. Duygularınızı nasıl yansıtacağınızdan bizzat kendisi sorumludur. 2021'in Aralık ayında Venüs, toprak burcunda geri gidecek. Bu tarihlerde sevenler, en çok sevdikleriyle sınanacak.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş–Chiron 60'lığı inşaat sektöründe dengelerin değiştiğini gözler önüne serecek. Birçok büyük inşaat firmasının işleri Irak ve Azerbaycan'a kayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA