Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kemerlerinizi takın uçuşa geçiyoruz

Merkür yarın Kova burcunda geri gidecek, bugün itibarıyla da yavaşlamaya başladı. Bu geri gidiş, iletişim, teknoloji gibi konularda karşımıza çıkacak. Elektrik kesintileri, uydu, telekomünikasyon ve alt yapılarda Merkür retrosu ile birlikte çeşitli sorunlar gündemimize taşınıyor olabilir. Telefonlarımızdaki verilerimizin ve bilgilerimizin ortaya çıkması, yine Merkür retrosu ile birlikte karşımıza çıkacak. Merkür'ün Kova burcunda geri gidişi teknolojiyi de can evinden vuracak. En önemlisi ise yarım bırakılan işlerin aksiliğe doğru gidişi, toplantılarda yaşanabilecek ters durumlar gibi sorunlar da ortaya çıkabilir.

Güneş, Jüpiter, Satürn ve Venüs ile kavuşacak
Merkür geri giderken, önce Güneş ve Jüpiter, en son da Satürn'e çarpacak. Bu da demek oluyor ki Şubat ayı, Merkür retrosunda doğanlar için cümbüşlü, hareketli, koşturması bol, yoğun hayatı beraberinde getirecek.

Merkür, 21 günde çok şey öğretecek
Merkür'ün geri gidişindeki yapısını tanımak gerekir. 30 Ocak'ta yavaşlamaya başlayacak olan Merkür, 21 Şubat'a kadar bu hareketine devam edecek. 22 Şubat'ta düz seyrine geçişi ile birlikte nefes alacağız fakat geçen 21 günlük süre içerisinde öğreneceğimiz, konuşacağımız ve yorum yapmak zorunda kalacağımız çok konu olacak. Merkür gerilemesi teknoloji tarafında da etkilerini bolca hissettirecek. 7 gün 24 saat Blockchain tabanlı hayatı da beraberinde getiriyor olacak. 'Blockchain nedir?' diye soracak olursanız, 24 saat para akışı olan bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. Kişisel hayatlarımızda 24 saat boyunca hareket eden, her an, her dakika birtakım aksilikleri çözmeye çalışan, hızımıza hız katan bir modele dönüşeceğimiz bireyler haline gelebiliriz.

Gezegen hareketleri dejavular yaşatacak
Merkür gerilemesinin biraz iddialı ve ilginç olacağını, birçok gezegen ile geri giderken iletişim kuracağını, hatta bazı konularda bize dejavular yaşatacağını görecek, hissedeceğiz. Hava burcundaki bütün gezegenlerin harekete geçişi, retroyla tetiklenecek. Ateş burçlarının coşkulu hissetmesi, toprak burçlarının harekete geçmesi ve su burçlarının da öfkeye kapılması an meselesi olabilir.

ASTRO GÜNDEM

Yılın ilk Merkür retrosu Kova burcunda başlıyor. İletişim gezegeni Kova burcunda geri yavaşlarken önümüzdeki 22 gün boyunca teknoloji başta olmak üzere, hava sahaları ve telekomünikasyonu etkisi altına alabilir. Global düzeyde etkisi olan havayolu firmalarının aşı dayatmaları konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA