Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs kova burcunda

Gök kubbede aşkı temsil eden Venüs, bugün itibariyle Kova burcundaki seyrine başlayacak! Toprak burcundaki seyrini tamamlayacak olan Venüs'ün bu yeni serüveni 25 Şubat'a kadar devam edecek. Venüs'ün bu geçişi sıradan bir Venüs transiti olmayacak. Bunun yanı sıra Kova burcunda dizilim yapan gezegenlerle de kavuşum yapacak. Bu da Venüs'ün tavrını daha büyütecek. Bekarlara sevmek yakışacak.

YENİLİKLER GELİYOR

İletişimin hız kazandığı bu günlerde kendi sınırlarınızı yeniden belirlemelisiniz. Yeniliklere açık olmaya çalışırken ilk süreçte içselleştiremeden kabul edebileceğiniz her şey başınızı ağrıtabilir. Hava burcunun en asi takım yıldızında yalnızca Venüs misafir olmayacak, unutmayın! Sadece bundan bir ay önce Jüpiter ve Satürn'ün el ele tutuşup Kova burcuna taşınmasını kutlamıştık. Bir de Merkür geri gidecek, bu karışıklık tabiri caizse en sıkışık metrobüsten bile daha kalabalık olacak. Haliyle Venüs klasik bir hava burcu yolculuğu yapmayacak. Gelmezler gelecek, dönmez denilenler kapıların dibinde bitecek. Telefonları açmayanlar bir yana, aramaktan helak olanları da konuşacağız. Yaralı ya da yasak ilişkiler su yüzüne çıkmakla kalmayacak. Malum, Venüs'ün Kova hali konuşkanlığı artırmışken bu ilişkilere karşı olan eleştiriler de bu oranla artış gösterebilir. Kısacası, olaylar kum saati gibi akışı tersine çevirebilir. Zamanın akışını ne yaparsak yapalım değiştiremediğimiz günler geldi. Yeniliklere açık olmak bu hususta önemli olacak.

STİLLER KONUŞACAK

Zaman zaman sessiz ve gözlemci olabileceğimiz bu süreçte, öğrenme, çözme ve araştırma isteğimiz yükselebilir. Buna ek olarak, özgürlük, kişisel bağımsızlık, hesap vermeme ve bireysel alanımıza olan prensiplerimizi net bir şekilde belirleme dürtüsü ağır basabilir. Keskin davranışları ardında gururlanan kişiler artacak diyor Venüs! Tam gaz alınan bu kararlar gökyüzünde bir Kova iktidarına temsil olacağımızı işaret ediyor. Gökyüzündeki bu devir daim töreni hepimizin havasını değiştirecek. Stilleriyle konuşulanlar, kilo vermeyi kafaya takanlar ve daha önce ilgili olmadığı konulara merak salanların sayısı artacak.

ASTRO GÜNDEM
Yaşanacak Güneş- Mars karesi herkesin hayatında hareketli günleri gündeme getirebilir. Tüm dünya genelinde yeni ekonomik projeler konuşulabilir. Ayrıca bu ay 1946 doğumlu Venüs'ü Kova olan Süperstar Ajda Pekkan da projeleri veya açıklamalarıyla gündem yaratabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA