Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu ay yatırımlara kafa yoracağız

Sosyal hayat konusunda gelişmeler bir yana dursun, evlerimizde vakit geçirirken paramızı nasıl kullanmamız gerektiği konusunda bolca kafa yorduğumuzu fark edebiliriz. Alternatif kazançlar üretme ve pasif gelir yaratmak için bolca mesai harcarken maddi seviyemizi yükseltmek isteyeceğiz. Dünya üzerindeki büyük şirketlerin önemli yatırımlar yapması gibi düşünmemek gerekiyor. Sonuçta yatırım yapmak da şartlar ve koşullara göre değişim gösterir. Ancak gökyüzü elimizdeki parayı en doğru şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapacağımıza işaret ediyor.
Büyük yapıların büyük değişimlerine şahitlik edeceğiz
Bu ay birçok global olay gündeme gelmişken, büyük şirketlerin yönetimsel ve karar alma mekanizmalarında yaptığı değişimleri de konuşacağız. Markalar yeni marka çalışmaları yapabilir, logolarını değiştirebilir. Birçok şirket ihaleye girme konusunda net adımlar atabilir. Her ne kadar toplu işten çıkarılmalar olsa da makineleşmeye ve teknolojiye yatırım yapanlar, şirketini Blockchain tabanlı işlevselliğe açanlar, değişen dünyada saflarını tutacaklar. Dünyada paranın ve ekonominin dengelerini değiştirecek adımlar atmak isteyen şirketler CEO değişimine kadar gidebilirler. Aynı zamanda deniz ve hava lojistiğine yatırım yapan şirketler farklı kazanımlar elde edecekler. Bu arada kripto paraya ve borsaya ilgisi olmayanların bile ilgisi artabilir.
Şubat ayı nerelere dikkat çekiyor?
Miras ve yatırım konularına
Ertelenen ve bekleyen hukuksal davalara
Devlet dairelerinde çıkabilecek işlerimize
Paramızı harcarken daha dikkatli olmaya
Her duyduğumuza inanmamaya
Patavatsız çıkışlara
Aile içi fikir ayrılıklarına
Aniden değişen fikirlere
İlişkilerdeki güven problemlerine
Şubat ayının IN'leri
Futbolcular, kulüp yöneticileri, medya patronları, gazeteciler, mühendisler, genetik bilimciler, bilişim uzmanları, dijital paraya yatırımlar ve satışa çıkan hava limanları.
Şubat ayının OUT'ları
Sosyal medya, tüccarlar, galeriler, teknoloji marketleri, AVM'ler, ajanslar ve giyim sektörü.
Haritalarına göre adından söz ettirecekler
Elon Musk (d. 29 Haziran 1971)
Joe Biden (d. 20 Kasım 1942)
Şi Çinping (d. 15 Haziran 1953)
Ali Koç (d. 2 Nisan 1967)
Radamel Falcao (d. 10 Şubat 1986)
Demet Özdemir (d. 26 Şubat 1992)

ASTRO GÜNDEM

Venüs-Ay düğümü ilişkisi global anlamda sözü dikkate alınan milyarderleri gündeme getirebilir. Yaptığı açıklamalarla ekonominin seyrini bir anda değiştiren 28 Haziran 1971 doğumlu Mars'ı Kova burcunda olan Elon Musk, bu açıklamalara yenilerini ekleyebilir. Kendisini vezir mi yoksa rezil mi edecek hep birlikte göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA