Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ
Aile konularına bu hafta daha çok vakit ayırırken bazı tepkilerinizde aşırıya kaçtığınızı düşünebilir, kendinize sorular sorabilirsiniz.
››› BOĞA
Sınırlarınızı, kararlarınızı, en önemlisi ise prensiplerinizi değiştirme çabasına girmiş bir şekilde bulabilirsiniz kendinizi. Bu serüveniniz içinde ise en önemli amaçlarınızdan bir tanesi kendiniz ile ters düşmemek olacak.
››› İKİZLER
İçinizdeki sosyalleşme isteğinin oldukça arttığı bir haftaya merhaba demeye hazırlanıyorsunuz. Dünya yavaş yavaş özgürlüğün kollarına kendini bırakırken siz de zincirlerinizi kırmak isteyeceksiniz.
››› YENGEÇ
Arkadaşlık bağlarınızın sınandığını düşündüğünüz bir haftadasınız.
En güvendiğiniz kişilerle bazı düşünceler sebebiyle karşı karşıya kalmak onlar ile olan iletişiminizi farklı bir boyuta sürükleyebilir.
››› ASLAN
Yapmaya hevesli olduğunuz işleri bir an önce bitirme telaşıyla bu haftaya giriş yapacaksınız.
En doğru kararı veren taraf olacaksınız.
››› BAŞAK
Hafta boyunca kendinize soracağınız sorulardan bir tanesi "Acaba fazla mı acele ediyorum?" olabilir. Kalbinizi derinden etkileyecek birisi ile tanışmanız an meselesi.
››› TERAZİ
Mesleki yaşantınızın sorumluluklarınızı büyük ölçüde etkilediği bir haftaya giriş yaparken size değer veren insanlarla tartışmalar yaşayabilirsiniz.
››› AKREP
Daima somut düşünceler güderek girdiğiniz bu haftanın size karşı romantik sürprizleri olabilir. Gök kubbe ne olursa olsun kesin yargılardan uzak olmanızın altını çiziyor.
››› YAY
Yaptığınız planların yolunda gitmemesi düşüncesi bile sizi germeye yetiyor. Aklınızda birtakım kaygılarla bu haftaya girmiş olsanız da yaşayabileceğiniz olumlu gelişmelere odaklanmak sizin için en doğrusu olacak.
››› OĞLAK
İyimser ve açık sözlü yanınızı bolca kullandığınız bir haftaya hoş geldiniz. Aynı zamanda çıkarlarınızın eşit olduğu kişiler ile mesleki konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz.
››› KOVA
Normalliği seven ve düzen değiştirmekten pek hoşlanmayan bir burç olsanız da bu hafta sizin için ani değişimlerin geleceğini işaret ediyor.
››› BALIK
Üzerinizdeki baskılara odaklanmak, her şeyden uzaklaşmanız için aradığınız sebep olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Plüton 25 derece ile Oğlak burcunda hareket ediyor. 4 Temmuz 1776'da kurulan Amerika'nın astroloji haritasında da Plüton, Oğlak burcunda 27 derece ile konumlanıyor. Bu da demektir ki 2021'in sonuna kadar Amerika birçok ülkedeki üssünden feragat edebilir. Bu arada yılın ilk Merkür gerilemesi bitti, gözümüz aydın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA