Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs balık burcunda

Aşkın simgesi Venüs, hayal gücü ve derin düşünceleri ile nam salmış Balık burcuna 25 Şubat günü Saat 16.00'da geçecek! Balık burcunun ruhuna bürünecek olan Venüs, kalbimizi meşgul eden konuları bizlere bir kez daha hatırlatırken daha önce bakmadığımız detaylara daha dikkatli bakmamız konusunda da bizleri uyaracak.

İLİŞKİLER SINANACAK
Su burcunun, uyum konusunda takıntılı olan burcunda konumlanacak olan Venüs, aşkın atmosferini tamamen değiştirirken, aşk hayatında sorunları olan kişiler öne çıkacaklar. Potansiyelini, duygularını ve verdiği değeri sorgulayan kişiler çoğalırken ilişkiler sınanacak, zor virajları vermeye çalışacak. Uzun zamandır evli olanlar kendilerini değişimin ortasında bulacaklar. Kısacası Venüs, aşkın temellerini değiştirenleri mercek altına alacak. İkili ilişkiler konusunda tehlikeli sularda yüzen kişilere ise uyarıda bulunacak. Son zamanlarda sosyal medya kullanımında ve paylaşımlarında abartıya kaçan kişilerin kaygılarını Venüs'ün Balık burcuna olan geçişiyle daha iyi fark ederken. Hayatlarında sürekli bir yönlendirmeye ihtiyaç duyan kişiler kendilerini belli edecekler. Hassas kişiler duygusal yıpranma konusundan en çok nasibini alacak olanlardır diyor Venüs. Balık burcundaki serüveninde birçok duyguyu barındıracak olan Venüs, baskıya gelemeyen kişilerin ani öfke patlamalarını da işaret ediyor. Sakinliğini korumakta zorlananları ise her zamankinden daha keskin kararlar bekliyor. "Venüs, Balık burcundayken içimizde daha önce yarım bıraktığımız duygular yeniden ortaya çıkabilir. Uzun zamandır konuşmadığımız fakat özlemini içimizde hissettiğimiz kişileri daha çok düşünebiliriz. Öyle ki seçimlerimizin ne gibi sonuçlara gebe olduğunu göreceğiz Venüs'ün Balık seyrinde..."

VENÜS BALIK BURCUNDAYKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR:
Yanlış anlaşılmamak.
Riske girmemek.
Aşırıya kaçmamak.
Bunaltıcı ortamlardan uzaklaşmak.

AYNI ZAMANDA;
Gizli yatırımlar
İkinci telefonlar, ikinci mail adresleri, yedek banka hesapları.
Kozmetik ve estetik harcamaları.
Alım veya satım.
İşyeri kurma, sermaye yatırma. Gibi konulara Venüs, Balık burcundayken daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs, bugünden itibaren Balık burcunda yer alırken estetik ve zarafet ön planda olacak. Dünyanın önde gelen kozmetik firmaları ürünlerinin doğallığı konusunda iddialı tavırlar takınırken, olan yine insanlığa olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA