Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ
Kendinizi yeniden keşfettiğiniz bir döngüden geçerken, birtakım önyargılarınızı daha rahat kırabildiğinizi fark edebilirsiniz. Bu hafta çevrenizdeki kişilerin size karşı olan tutumu değişebilir.
››› BOĞA
Günlük hayatınızda yaşadığınız sorunları ardınızda bırakmak isteyerek giriş yapacaksınız haftaya… Önünüze gelen fırsatları ise daha iyi değerlendirmek isteyeceksiniz.
››› İKİZLER
Bu hafta yarım kalan işlerinizin hepsine son noktayı koymak isteyeceksiniz.
Uzun zamandır aklınıza takılan bir eşyayı alabilirsiniz.
››› YENGEÇ
Her şeyin rayına oturacağı günler yaklaşıyor. Ne kadar zorlansanız da sonuçları düşünmenin vereceği motivasyon ile dolup taşacaksınız.
››› ASLAN
İletişim konusunda yoğun geçen günler sizi bekliyor. Alacağınız bireysel kararların etkisi büyük olabilir.
››› BAŞAK
Ailenizle daha yakın iletişim kurmanın yollarını aradığınız bir haftada olabilirsiniz.
Aile üyelerinizle uzun zamandır geçirmediğiniz zamanın acısını çıkarmak isteyeceksiniz.
››› TERAZİ
Çevrenizdeki birçok insanın özel hayatını eleştirebilirsiniz.
Yeni iş arayışında olan bir Terazi burcuysanız beklemediğiniz bir yerden iş teklifi alabilirsiniz.
››› AKREP
Haftanın ilk gününden itibaren yeni hobiler araştırmak ve bunlara adapte olmak için vakit harcayabilirsiniz.
Eğitiminiz konusunda atılım yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz.
››› YAY
Yaşam alanınızı değiştirmek için kolları sıvadığınız bir haftaya giriş yaptınız. 'Kafa yorduğunuz alanlardan birisi de dış görünüşünüz ve kişisel bakımınız olacak' diyor gökyüzü…
››› OĞLAK
İçinizde ne hissediyorsanız dışa vurduğunuz bir haftadasınız. Sosyal ve dışa dönük tarafınızı daha çok ön plana çıkarabilirsiniz. İhmal ettiğiniz konular bu hafta gündeme gelebilir.
››› KOVA
İstediklerinizi aldığınız ve planlarınızı gerçekleştirdiğiniz bir haftaya giriş yaptınız. Peşin hükümlü tavırlardan uzaklaştığınızı daha iyi fark ederken, insan kazanmak isteyeceksiniz.
››› BALIK
Haftanın sonuna doğru burcunuzda bir Yeniay meydana gelecek! Bu Yeniay'ın etkilerini duygusal anlamda en çok siz hissedeceksiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş-Ay kontağı, dünyanın çeşitli ülkelerinde eğitimlerle ilgili alınacak bazı kararların olabileceğini gösteriyor. Bu arada birçok ülkede siyasetin içinde olan kadınlar birbirlerine verecekleri destekle bir akım başlatacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA