Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşk gezegeni Venüs ilişkileri karıştırıyor

Kimisi didişerek sever, kimisi de dokunmadan sevemez, kimisi de daima ilişkinin emniyet kemeridir. Peki sevme biçimimizi hangi gezegen tayin eder? Gönüllerdeki sevme şeklini yansıtan, aşkı yaşayış şeklini ortaya koyan Venüs, tıpkı bir bukalemun gibi hangi burçtaysa onun rengine bürünür. Yay burcundaki etkisi de klasik temellerden çok daha derin bir etki bırakacak. Sebebi ise yanında destek aldığı Ay düğümleri olacak. Kaldı ki her ne kadar Yay burcunu eğlenceli anlatsalar da çabuk sinirlenen bir burç olduğunu yaşayan biliyor. Venüs'ün Zodyak'ın en değişkeni olan macerayı ve yaşamı doya doya tatmak isteyen Yay burcuna geçişi sevme şeklimizi nasıl etkileyecek?
Bugünden itibaren aşk ve güzellik gezegeni ateş elementinde yerini alacak. Baskıyı, kıskanmayı, inişli çıkışlı ilişkileri mercek altına alacak. Ayrıca şakayla karışık yapılan eleştirilerin dozunu artırırken herkesin bir bilinmezi olduğunu hatırlatacak. Konforun, kalitenin, asaletin temsilcisi olan Venüs, bu evrede sosyal yaşamları, sanatsal yetenekleri, bohem alışkanlıkları temsil edecek. Aynı zamanda ilişki merkezli bir gezegen olması, farklılık, renklilik, sıra dışılık, kültürler arası geçişi de devreye sokacak. Daha karizmatik, maceracı ve öğrenmeye açık olacağız.

Hangi burç
ların aşk hayatını etkileyecek?
İkizler, Başak, Yay, Balık
Venüs'ün Yay burcundaki hali neleri ön plana çıkaracak?
Boşanma davalarında geri vites yaptıracak.
Çocuklarının davranışlarını kabul etmeyen anne babalara evham verecek.
Evini yaptıranlar ustalarla kavga edecek.
Kreatif sektörlerdeki iş görüşmelerini artıracak.
Evden çalışma modelini azaltacak.
5 Kasım'a kadar neleri konuşacağız?
Paylaşımcı ve yardımsever olmak.
Aşık olmak
Finansal olarak yurtdışı işleri
Yüksek eğitim, bilimsel çalışmalar
Beyin göçünü
Vakıflar ve sivil toplum çalışmaları
Diplomatları
Gençleri
Venüs, "Ben ne zaman mutlu olacağım?" sorusunu daha çok sorduracak
Yay burcunda Venüs, üzüntüye gelemez. Depresyonu sevmez, bu tarz insanları kendinden uzaklaştırması mesafeli ve zaman zaman ukala olarak görülmesine neden olabilir. Çünkü baştan bu yana belirttiğim gibi rahatlama, keyif alma ve boş verme odaklıdır. Yüzleşmek, derinlemesine konuşmalar bu evrede can sıkıcı olacaktır. Bekarlara, yalnızlara tez canlılık verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA