Son dakika | Başkan Erdoğan'dan kritik açıklama, önemli detaylar: Tanıyoruz...
Son dakika... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme ilişkin yaptığı açıklamalar içerisinde çok önemli ifadeler yer aldı. Erdoğan Türkiye'nin hedef alındığını söylediği sıcak gündemle ilgili aynı yöntemin ne zaman ve kim tarafından kullanıldığına dikkat çekti. Başkan "Sözde babaların racon kestiği Türkiye geride kaldı. Hedef bakanımız değil güçlü Türkiye. İçişleri Bakanı'mızın yanındayız Suç örgütleri mensuplarını kullanarak siyaseti dizayn etmeye heveslenenlere fırsat vermeyeceğiz. Sinsi oyunları akamete uğratacağız" dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Türkiye'ye yönelik fitili ateşlenen saldırılarla ilgili olarak "Bu yöntemi tanıyoruz" mesajı verdi. İşte Başkan'ın son dakika açıklamaları:
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN: Son dönemde ülkemizdeki güven ve istikrarı hedef alan saldırıların gerisinde gençlerimizi karamsarlığa sürükleme gayesi olduğu açıktır. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonu da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo, ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz. Kimin terör örgütleriyle, kimin suç çeteleriyle, yeminli Türkiye düşmanlarıyla yürüdüğünü memleketimiz görüyor.
SÖZDE BABALAR: Geçmişte etki sahibi olan suç örgütlerini 19 yıl boyunca ellerindeki imkânları alarak birer birer çökerttik. Bir dönem ülkenin dört bir yanında türemiş, kerameti kendilerinden menkul, sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik. Dünyada uyuşturucu suçlarına en ağır ceza verilen ülkelerin başında geliyoruz. 3.5 yılda 750 bine yakın uyuşturucu suçu şüphelisi gözaltına alındı, son 5 yılda organize suç örgütü üyesi 21 binden fazla kişi gözaltına alındı, 8 bine yakın kişi tutuklandı.