İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda korona virüs vakalarında geçen haftaya oranla en çok düşüşün Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi’de yaşandığını açıkladı.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından korona virüs vakalarında son durumu açıkladı. Yılın ilk filyasyon toplantısını gerçekleştirdiklerini vurulayan Yerlikaya, "Her geçen gün vaka sayımız azalıyor. Geçen haftaya oranla en çok düşüş; Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi’de" ifadelerini kullandı.
Vali Yerlikaya, en az düşüşün yaşandığı ilçeleri ise Şişli, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu ve Beyoğlu olarak sıraladı.
Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.