Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Tavuklu Bezelye kaç kalori?

Tavuklu Bezelye kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Tavuklu Bezelye % 26,68 karbonhidrat, % 48,40 protein, % 15,05 yağdan oluşur. Tavuklu Bezelye kaç kalori? Tavuklu Bezelye diyette yenir mi? Tavuklu Bezelye besin değerleri nedir? Tavuklu Bezelye karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Tavuklu Bezelye 92,24 kaloridir. Tavuklu Bezelye içeriğinde 5,46 Karbonhidrat(g), 9,90 Protein(g), 3,08 yağ(g), 1,89 lif(g), 85,04 Sodyum(mg), 251,85 potasyum(mg), 14,81 Kalsiyum(mg), 46,87 A Vitamini(ui), 9,71 C Vitamini(mg), 0,80 ve Demir barındırır. Tavuklu Bezelye kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Tavuklu Bezelye kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

1 porsiyon tavuklu bezelye yemeği kaç kalori?

Etli ancak daha hafif ve doyurucu bir bezelye yemeği arıyorsanız, tavuklu bezelye aradığınız tarif olabilir. Tavuk göğsü ile hazırlanmış 1 porsiyon (180 gram) bezelye yemeği yaklaşık olarak 150 kalori içerir. Düşük kalorisi ile lezzetli bir diyet menüsü hazırlamak isteyenler için ideal bir alternatiftir.

Patatesli bezelye yemeği kaç kalori?

Kıymalı Patatesli Bezelyenin 100 gramında 149 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Kıymalı Patatesli Bezelyede 268 kalori bulunmaktadır. Kıymalı patatesli bezelye, protein, B grubu vitaminleri, demir, potasyum, fosfor, folik asit açısından zengin bir yemektir.

Tavuklu bezelye yemeği diyette yenir mi?

Her besin gurubu gibi bezelye sınırsız tüketilirse kilo aldırır. 1 porsiyon bezelye 3 yemek kaşığıdır ve ortalama 70 kalori içermektedir. Haftanın 1-2 günü öğle ya da akşam yemeğinde ortalama 2-3 porsiyon bezelye tüketimi kilo aldırmaz. Porsiyon kontrolüne dikkat ettiğiniz müddetçe diyette bezelye yenir.

Bezelyeli tavuk yemeği nasıl yapılır?

Tavuk göğüslerini minik parçalar halinde kesin. Soğanı küp küp doğrayın ve bir yemek kaşığı zeytinyağı ile yağlanan ısınmış tavada pembeleşinceye kadar pişirin. Temizlenmiş ve doğranmış havuçları ilave edin. Tavukları ilave edin ve havuçlar hafif yumuşayıncaya, tavuklar kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin.

SON DAKİKA