İstanbul'un ünlü lezzetleri Çin dergisinde

Giriş Tarihi: 8.11.2015
İstanbul'un ünlü lezzetleri Çin dergisinde
Amerika'nın ünlü gezi ve yemek dergisi Conde Nast Traveler'ın Çin edisyonu, İstanbul'un önde gelen restoranlarından beşini kapağına taşıdı. Kapak fotoğrafında; Vedat Başaran (Nar Lokantası), Civan Er (Yeni Lokanta), Şemsa Denizsel (Kantin), Mehmet Gürs (Mikla) ve Behzat Şahin (Cibalikapı Balıkçısı) Ortaköy Meydanı'nda buluştu. '2015 Food Special' isimli özel bir bölüm hazırlayan dergi, sayfalarında Türkiye'den tatlılara ve Türk kahvesine yer verdi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
İstanbul'un ünlü lezzetleri Çin dergisinde
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN