Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Tiyatro oyuncusu gözaltına alındı! ?

İzmir'de gözaltına alınan hakkında son dakika bilgileri geliyor. Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali için ilçeye giden tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, kaldığı otelin yakınlarında gözaltına alındı. 72 yaşındaki ve neden gözaltına alındı? soruları da en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor.

Giriş Tarihi: 16.7.2019 09:52
Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın gözaltına alındı! Orhan Aydın kimdir?

Son durumu kişisel Twitter adresinden dile getiren Orhan Aydın, kaldığı otelin yakınlarındaki bir mekanda otururken gözaltına alındığını ifade etti. "Urla'da emniyet tarafından 'hakkınızda dosya var' denilerek gözaltına alındım." yazan Orhan Aydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da TT oldu. Özel olarak hazırladığımız içeriğimizde Orhan Aydın kimdir ve neden gözaltına alındı? sorularının cevaplarını bulabilirsiniz.

Orhan Aydın'ın hakkında, İstanbul Gaziosmanpaşa Savcılığı'nca yürütülen bir hakaret soruşturması dosyası kapsamında gıyabi tutuklama kararı olduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINAN ORHAN AYDIN KİMDİR?

Orhan Aydın (d. 27 Eylül 1947) Türk tiyatrocu, oyuncu ve yazar.

Filmografisi

Dizi

Kertenkele (dizi) (Bahtiyar) 2014-günümüz
Nasıl Geçti Habersiz (Ahmet) 2012
Karakol - Herkes Adalet İster (Alaattin) 2011
Yerden Yüksek 2010
Nakş-ı Dil Sultan (dizi) (Halil Hamit Paşa) 2010
Adanalı (Nevzat Müdür)(2008-2010
Emret Komutanım 2005
Anadolu Efsaneleri Sarı Kız Tepesi 2005
Anadolu Efsaneleri - Dikilitaş Efsanesi 2005
Anadolu Efsaneleri - Bostancı Baba 2005
Anadolu Efsaneleri - Göl Efsanesi 2004
Anadolu Efsaneleri - Kıyan Tepesi 2004
Fişgittin Bey 2003
Ankara Yollarında 2002
Tatlı Hayat (Hüsnü) 2001
Küçük Besleme (Osman) 2001 - 1999
İkinci Bahar 1998
Kurtuluş (General Dimaras) 1996
Hastane (dizi) (Dr. İskender Akoğlu) 1993
Gerçek Kesit 1993
Deniz Gurbetçileri 1991
Ana (Sivri Zeka) 1991
Yaprak Dökümü (Vehbi)1987

BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın gözaltına alındı! Orhan Aydın kimdir?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN