otohaber_logo
MULTIMEDYA
Fiat Egea Sport
Fiat Egea Sport
1 / 4

Fiat Egea Sport

Fiat Egea Sport

Bursa'daki Tofaş fabrikasında üretilerek Avrupa pazarlarında ve Türkiye'de satışa sunulan Egea Sport, daha dinamik görünen bir Egea isteyenlere cevap veriyor.

Otomobilde yeni ön ve arka tamponlara yer verilirken arka tamponda da arka difüzörleriyle farklılaşıyor. Fiat Egea Sport'a özel marşpiyel ve spoyler kullanılarak sportiflik arttırılmış. Kapı kolları, yan aynalar ve ön radyatör ızgarası parlak siyah renkle gelen Egea Sport'ta 18 inçlik jantlara da yer verilmiş.

2 / 4

Fiat Egea Sport

Fiat Egea Sport

LED gündüz farları ve çift xenon farlar da standart olarak sunuluyor. İç mekânda ise yine Sport için özel olarak hazırlanan siyah detaylara sahip kokpit ve özel koltuk döşemeleri bulunuyor. Fiyatları da belli olan Egea Sport 1.6 E-Torq AT6 için 136.000 TL, 1.6 M.Jet DCT için ise 164.000 TL belirlenmiş.

3 / 4

Fiat Egea Sport

Fiat Egea Sport

Avrupa'da Tipo ismiyle satışa sunulan ve geçtiğimiz günlerde 500 binincisi törenle Bursa'daki banttan inen Egea ailesini zenginleştiren "Sport", Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı.

4 / 4

Fiat Egea Sport

Fiat Egea Sport

Fiat Tipo/Egea Sport ile ilgili olarak Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu "Egea, 2018 yılında Türkiye'nin de dâhil olduğu; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan EMEA Bölgesi'nde 146 bin adet satışa ulaştı. İtalya'da geçtiğimi yıl 40 bin adetten fazla müşterinin tercihi olarak, yine kompakt sınıfta liderliği bırakmayan Egea/Tipo, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda başarısını sürdürmeye devam ediyor. Kompakt sınıftaki başarılı oyuncumuz, yeni tasarım özellikleri sunan versiyonlarıyla daha da güçlenerek Türkiye'yi gururlandırmaya devam edecek" yorumunda bulundu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.