otohaber_logo
Haberler
Aracınız yaza hazırlayın
Araçlara yapılan periyodik bakımların dışında, değişen mevsim koşullarına göre de bakım yaptırılması gerekiyor.
Aracınız yaza hazırlayın

Kış mevsiminin olumsuz yol koşullarında yıpranan araçlarınızı, yaz boyunca sorunsuz kullanmak istiyorsanız, baharın kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde tepeden tırnağa bir bakım yaptırmanızın tam zamanı. Basit gibi görünen bir arıza, daha sonraki günlerde önemli problemlere yol açabilir. Yaz boyunca başınız ağrımadan aracınızı kullanmanızın yolu, iyi bir bakım yaptırmaktan geçiyor.

Kış aylarında, yağmur, dolu, kar gibi hava koşulları aracınızın rengini soldurur, boya yüzeyine zarar verir. Baharı karşıladığımız bu günlerde aracınıza mutlaka bakım yaptırmalısınız. Dünya'da kendini ispatlayan RestorFX, pasta-cila ve polisaj gibi geçici çözümler yerine 1 günde hasarları kalıcı olarak yok edip koruma sağlarken, araç boyasını ilk günkü parlaklığına kavuşturuyor. Türkiye'de ilk kez boyasız çizik tamiri ve boyasız güneş yanığı onarımı da yapılabiliyor. Aracınıza bahar geliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.