otohaber_logo
Haberler
Kaskonuzu fatura öder gibi ay ay ödeyin
Unico Sigorta’nın, sektöre yepyeni bir bakış açısı getiren inovatif ürünü UniKasko tüketicilere bambaşka bir deneyim vaad ediyor. Sektörün ezber bozan kasko ürünü UniKasko, müşterilerine aylık ödeme imkanı sunarak, kredi kartı limitinizi bloke etmiyor.
Kaskonuzu fatura öder gibi ay ay ödeyin

Müşteri beklentilerini odak noktasına alarak ürün gamını genişleten Unico Sigorta, UniKasko'da günümüz ekonomik şartlarına uyum sağlayacak; spor salonundan, müzik sitelerine, dijital televizyon platformlarından, su, elektrik faturalarına kadar kullandığımız abonelik usulünü kaskoda da müşterilerine sunmaktadır.

Fatura öder gibi ödenen UniKasko, kredi kartını bloke etmeden, abonelerine aylık ödeme imkanı sağlıyor. UniKasko abonelik usulünün yanı sıra, müşterilerine araçlarını kullanmadıklarında kaskolarını durdurabilecek ve bu sayede kullandığı kadar ödeme yapabileceği "Durdur-başlat" özelliğini de sunuyor. Durdur-başlat özelliğini, UniKasko mobil uygulaması üzerinden kolayca aktive eden müşteriler, kasko teminatları aynen devam ederken daha az ücret ödeyecekler.

"KİRA AYLIK ÖDENİYOR, KASKO NEDEN YILLIK ÖDENSİN?"

Unico Sigorta CEO'su Cenk Tabakoğlu UniKasko ile ilgili "Günümüzde tüketiciler anlaşılabilir ve ulaşılabilir sigorta ürünleri istiyorlar, biz de bu ihtiyaç doğrultusunda ürünlerimizi geliştiriyoruz. Kira aylık ödenirken, kaskoyu neden yıllık ödeyelim? UniKasko sektörde ezberbozan bir ürün. Abonelik usulü ay ay ödeme imkanı ile, müşterilerimizin kredi kartlarını bloke etmeden, spor salonuna ya da bir dijital platforma kaydolur gibi bir kasko aboneliği sağlıyoruz. Ürünün durdur başlat özelliği ise, "Kullandığın kadar öde!" mantığıyla hareket ediyor. Aracınızı kullanmadığınız dönemde prim ödemenizi durdurabiliyorsunuz. Sigortamız ise yine sizi koruyor fakat riskin düşük olması sebebiyle, müşterilerimizi gereksiz ödemelerden arındırabiliyoruz. UniKasko'nun, tüketici beklentilerini tam anlamıyla karşıladığını düşünüyoruz. Sektörde bu konuda öncülük etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz." dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.