otohaber_logo
Haberler
Mercedes logosunu değiştirdi!
Dev üreticiler ve şirketler corona virüsü önlemlerine dikkat çekmek için ilginç kampanyalara imza atıyor. Bunun son örneği ise Mercedes-Benz'den geldi. Alman üretici sosyal mesafeye dikkat çekmek için logosunu değiştirdi.
Mercedes logosunu değiştirdi!

Şirketler de sosyal mesafeye dikkat çekmek için bazı kampanyalar düzenliyorlar. Bu kampanyaların en bilinenlerinden ikisi, Volkswagen ve Audi'nin yayınladığı videolar olmuştu. Volkswagen ve Audi'nin ardından sosyal mesafeye dikkat çeken otomobil üreticileri arasına şimdi de Mercedes-Benz katıldı.

Webtekno'nun haberine göre Mercedes-Benz, sosyal mesafeye dikkat çekmek için logosunda değişikliklere gitti. Logoda bulunan Mercedes-Benz yıldızı, daha küçük hale getirilerek etrafındaki çemberle yıldızın arasında bir mesafe oluşturulmuş.

Mercedes-Benz'in Facebook'ta yayınladığı sosyal mesafeye işaret eden yeni logonun da gösterdiği gibi evden çıkmak zorunda kalındığı durumlarda sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerekiyor. Salgının yavaşlaması ve durması için sosyal mesafenin yanı sıra uzmanların hatırlatmaya devam ettikleri diğer önlemlerin de alınması gerekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.