otohaber_logo
Haberler
Uygun fiyatlı Tesla araç listeden kaldırıldı
Tesla, 7 Ocak 2021’de Model Y’nin standart menzilli versiyonunu araç seçeneklerine ekledi. Elon Musk tarafından 400 km altında menzile sahip model kabul edilemez açıklaması sonrasında uygun fiyatlı Model Y, listeden kaldırıldı.
Uygun fiyatlı Tesla araç listeden kaldırıldı

Geçtiğimiz ay yaklaşık 390 km menzile sahip uygun fiyatlı Model Y versiyonunu piyasaya süren Tesla, bazı kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. 41.990 dolar ile piyasaya sürülen araç gelen tepkiler sonrasında liste dışı bırakıldı.

Bir Reddit kullanıcısı, " Tesla müşteri hizmetlerini aradığımda Standart Menzil paketi ile ilgili bilgilendirdiler. Artık uygun fiyatlı Model Y'nin listelerinde yer almadığını belirten yetkililer, sadece ön sipariş aldıkları müşterileri için üretim yaptıklarını açıkladı. " ifadelerini kullandı.

Shiftdelete'ın haberine göre model Y Standart Range modeli, 0-100 hızlanma süresi 5.3 saniye olan tek motora sahipti. Kullanıcılar, Standart Range modeli yerine 524 km menzile ve 48.990 dolar fiyat etiketine sahip Long Range modelini satın alabilecek. Ayrıca dileyen kullanıcılar 487 km menzile sahip Long versiyonunu 60.990 dolar fiyata satın alabilecek.

Bugüne dek kaç adet Standart Range versiyonun satıldığı bilinmiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.