otohaber_logo
Kampanyalar
İkinci elde iz bırakmayan kampanya
Online araç alım-satım sitesi Arabam.com, ikinci el araçlarda hijyen ve temizlik problemini ortadan kaldıracak bir çözüm sunuyor.
İkinci elde iz bırakmayan kampanya

Arabam.com, AutoClub işbirliği ile hayata geçirdiği kampanya sayesinde ikinci el araçlarda eski sahibinden iz bırakmıyor. Kampanya kapsamında "Boya Koruma + Detaylı İç Temizlik + Ozonla Dezenfeksiyon" hizmetlerini içeren çoklu paket 289 TL'ye alınabiliyor. Ayrıca "Ozonla Dezenfeksiyon" uygulaması da tüm AutoClub Uygulama Merkezleri'nde ücretsiz olarak yaptırılabiliyor. Üstelik Arabam.com üyeleri kampanyadan birden fazla otomobil için yararlanabiliyor.

İkinci el otomobil satın almak isteyenlerin çoğu kez araç modelinden önce baktığı 'Temiz', 'İçinde sigara dahi içilmemiş', 'Titiz kullanılmış' koşulları Arabam.com'un yeni kampanyasıyla satıcılar için dert olmaktan çıkıyor. Arabam.com ve AutoClub işbirliği ile hayata geçirilen kampanya sayesinde ikinci el araçlarda eski sahibinden iz kalmıyor. İki avantajlı paket içeren kampanyaya katılarak AutoClub Uygulama Merkezleri'ne giden Arabam.com kullanıcıları, satmak istedikleri veya satın aldıkları araçlarını detaylı temizlikten geçirebiliyor.

Arabam.com kullanıcılarına özel olarak sunulan iki paketli kampanyada "ACT45 Boya Koruma + Detaylı İç Temizlik + Ozonla Dezenfeksiyon" hizmetlerini içeren birinci paket 710 TL yerine sadece 289 TL'ye alınabiliyor. İkinci pakette ise, "Ozonla Dezenfeksiyon" uygulaması tüm AutoClub Uygulama Merkezleri'nde ücretsiz olarak yaptırılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak için Arabam.com üyesi olmak ve Arabam.com'dan alınan kupon kodu ile AutoClub Uygulama Merkezlerinden randevu almak yeterli oluyor. Arabam.com üyeleri 31 Mart 2018 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan birden fazla otomobil için yararlanabiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.