AZERBAYCAN mutfağının özgün lezzetlerini muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde sunan Zeferan Restaurant, Ramazan ayı boyunca dört farklı iftar mönüsü sunacak. Ajwa Hotel Sultanahmet'in sekizinci katında bulunan restoran, Azeri mutfak kültürünü yansıtan Kuzu Levengi, Dovğa Çorbası, Gürze ve Bakü baklavası gibi lezzetleriyle öne çıkıyor. Mönüde; dana tandır, kuzu kavurma, Topkapı tavuk gibi geleneksel Türk yemekleri de bulunuyor. Genç şef Ramin Nuriyev'in hazırladığı iftar mönüsünde Azerbaycan peynirleri, tavuk pate ve pahtayt salatası gibi otantik lezzetleri de deneyebilirsiniz. Fenerbahçe burnundan başlayıp Tarihi Yarımada'yı, Prens adalarını ve Yeşilköy sahil şeridini gören deniz manzaralı Zeferan; haftanın yedi günü 07.00-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Azerbaycan ve Anadolu coğrafyasından beslenen restoranda, yiyeceklerin mevsiminde tüketilmesine önem veriliyor.