Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Severek tüketiyoruz fakat saçıyor!

Yaz, kış bıkmadan yediğimiz balığın en sevdiğimiz pişirme türü şüphesiz kızartmadır fakat her balığı kızartarak yememek gerekiyor. Aksi halde bazı sağlık problemleri yaşatabiliyor yanlış pişirme teknikleri. Peki hangi balığı nasıl pişireceğiz?

Giriş Tarihi: 14.6.2018 09:47 Güncelleme Tarihi: 14.6.2018 15:38
Severek tüketiyoruz fakat kanser saçıyor!

A, D, E, B2 ve B12 vitaminleri...

Protein açısından son derece zengin olan balık, A, D, E, B2 ve B12 vitaminlerini barındırır. Faydaları ise epey fazladır: Alzheimer'ı engelleyeme yardımcı olur, kolesterolün düşürülmesi sağlar, kilo vermeyi kolaylaştırı, gribe karşı korur.

ARKADAŞINA GÖNDER
Severek tüketiyoruz fakat kanser saçıyor!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN