Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Bunu yiyen grip olmuyor!

Mor Havuç kebap sofralarının vazgeçilmezi olan şalgam suyunun ham maddesi olarak kullanılıyor. Birçok faydası bulunan Mor havucun en iyisi Konya Ereğli'de üretiliyor. Mor havucun faydaları ise saymakla bitmiyor. İşte onlardan başlıcaları...

Giriş Tarihi: 11.2.2019 09:49 Güncelleme Tarihi: 14.2.2019 09:41
Bunu yiyen grip olmuyor!

MOR HAVUÇ

Mor havuç şalgam suyunun ham maddesi olarak kullanılan bir sebze türü olarak karşımıza çıkıyor. Mor havuç özellikle İç Anadolu bölgesinde Konya'da yetiştiriliyor. Mor havucun faydaları ise saymakla bitmiyor. Mor havuç şalgam suyunun ham maddesi olmasının yanı sıra göz sağlığına ve mide hastalıkları için antioksidan görevi görüyor. Mor havuçlar, bazı yörelerde şalgam havuç olarak da adlandırılır.

ARKADAŞINA GÖNDER
Bunu yiyen grip olmuyor!
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN