Türkiye'nin en iyi haber sitesi

ve sahurda tüketirseniz vücuda etkisi inanılmaz

bilimsel olarak kanıtlanmış olan kayısının 'da ve sahurda tüketilmesi sağlık için çok faydalı olduğu savunuluyor. Özellikle ramazan ayında bozulan sindirim sisteminin düzelmesinde önemli bir rol oynuyor. Peki potasyum açısından zengin bir olan nelerdir? İşte iftarda ve sahurda tükettiğimizde sağlığımızı etkileyecek olan kayısının mucizevi faydaları...

Giriş Tarihi: 13.5.2019 11:16 Güncelleme Tarihi: 13.5.2019 12:27
İftar ve sahurda kayısı tüketirseniz vücuda etkisi inanılmaz

VÜCUT DİRENCİNİ ARTTIRIYOR

Birçok faydası bilimsel olarak kanıtlanan kayısının ayında ve sofralarında tüketilmesinin sağlığa faydalı olduğu bildirildi.Türkiye'de "Antep baklavası" ve "Aydın inciri"nden sonra Avrupa Birliği tarafından coğrafi işaret alan üçüncü ürün olan "Malatya kayısısı", ramazan ayında ağızları tatlandırdığı gibi vücut direncini de arttırıyor.

ARKADAŞINA GÖNDER
İftar ve sahurda kayısı tüketirseniz vücuda etkisi inanılmaz
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN