Tereyağını toz şekerle karıştırın. Çırpılmış yumurtayı ekleyin. Un, vanilya, portakal ve limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamurun üzerini nemli bezle örtüp buzdolabında 1 saat dinlendirin. Hamuru 2 eşit parçaya bölün. İki parçayı da unlanmış zeminde merdaneyle bisküvi kalınlığında açın. Çay bardağıyla hamurlar kesin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Hamurların yarısının üzerine toz şeker serpin. 220 derece fırında 5-6 dakika üzerileri pembeleşene kadar pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Bu arada çikolatayı benmari usulü eritin. Dövülmüş gofretleri ekleyip karıştırın. Şekersiz kurabiyeleri taban olarak kullanıp çikolatalı karışımı üzerine sürün. Şekerli parçaları da bunların üzerine yapıştırıp servis yapın.