MALZEMELER
2 adet ekmek hamuru
2 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1'er çorba kaşığı domates ve
biber salçası
400 gram lor peyniri
1 su bardağı susam
Yarım su bardağı doğranmış
yeşil zeytin, pul biber
Ekmek hamurunu, yağlanmış orta büyüklükte bir fırın tepsisine yayın. İnce kıyılmış soğanı sıvı yağda kavurun. Domates ve biber salçası, pul biber ekleyip 1-2 defa çevirerek ocağın altını kapatın. Lor peyniri, susamın yarısı ve zeytini ilave edip bütün malzemeyi karıştırarak ekmek hamurunun üzerine yayın. Karışımın üzerine de kalan susamı serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyerek servis yapın.