Sofra

10 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    12 adet milföy hamuru
    5-6 dal maydanoz
    3-4 dal dereotu
    3 adet haşlanmış patates
    1 paket krem peynir
    3 çorba kaşığı süt
    Tuz, karabiber
    12 adet siyah zeytin

Milföy hamurlarını parmak kalınlığında dilimleyin. Hamur dilimlerini metal külah kalıplara hafif üst üste binecek şekilde sarın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra kalıplardan çıkarın. Maydanoz ve dereotunu ince kıyın. Haşlanmış patatesleri ezin. Üzerine krem peynir, süt, ince kıyılmış dereotu ve maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyin. İyice karıştırın. Karışımı krema torbasına doldurun. Milföy külahların içine karışımdan sıkın. En üste çekirdeği çıkartılmış zeytin yerleştirip servis yapın.